banner

DOVEDITE SE U RED

SAMO TRI SAVJETA: Poslušate li ih, imat ćete najseksi tijelo na plaži

Čim se približi ljeto svi su u velikim planovima o promjeni prehrane i treninzima, kako bi se doveli ‘u red’ prije odlaska na plažu. No, ljeto i ekipa često nas znaju zavarati, pa umjesto da ostanemo u formi, dogodi se da dobijemo pokoju kilu. Zato se pokušajte pridržavati ovih savjeta.

Oprezno s koktelima

Tijekom ljeta se i društveni život intenzivira, pa su mnogi skloni s društvom popiti pokoji koktelčić kako bi se opustili i rashladili tijekom vrućina. No, to je odlično ako se želite udebljati. Ukoliko pak ćelite zadržati svoju vitku liniju i seksi tijelo, stručnjakinja i fitness trenerica Anna Renderer predlaže sljedeće:

– Proučite sastav koktela i naručite bezalkoholni koji sadrži najmanje kalorija. Bilo bi idealno da se bazira na lubenici.

– Između koktela pijte vodu jer će vas ‘zasititi’

– Koliko god kokteli izgledali primamljivo, oni kalorijske bombe. Radije se pridržavajte osvježavajućih satojaka poput limete, limuna, mente ili bobičastog voća.

Ostanite u formi

Uživajte na otvorenom i u prirodi. Krećite se i ne zanemarujte fizičku aktivnost:

– Plivajte i vozite bicikl jer to je odlična alternativa trčanju. Uostalom, s društvom je sve lakše.

– Planinarite. Zašto s prijateljima ne biste otišli na piknik na obližnju planinu?!

Vježbajte i kod kuće

Prije večernjeg izlaska ili prije jutarnjeg odlaska na plažu, možete odraditi i nekoliko vježbica u stanu. Malo rastezanja, čučnjeva i trbušnjaka, vam zasigurno neće naštetiti.

Povratak na Net.hr