banner

UČENJE KROZ IGRU

MAMA LIJEČNICA POSTALA HIT: Zanima vas kako se izvodi carski rez? Svom sinu (4) je to pokazala na prezabavan način

Roditelji koji traže novi način kako djecu podučiti znanosti, zasigurno će pronaći inspiraciju u ovim lažnim operacijama

Majka liječnica, koja je svojega sinčića rodila carskim rezom, odlučila je mališanu slikovito dočarati kako je došao na svijet. Savršenu priliku za to vidjela je prilikom proslave njegova četvrtog rođendana.

Jessica So, liječnica iz San Francisca i majka dvoje djece, na Instagramu je podijelila poučan video koji prikazuje simulaciju carskoga reza na trbuhu napravljenom od – tijesta. Sve je u potpunosti prilagodila dobi svojega sina, a dječak je vlastitim ručicama izvodio “operaciju” prema maminim naputcima.

SMIJE LI OVO JESTI BEBA OD 13 MJESECI? Mama pokazala čime je hrani i razbjesnila internet: ‘Zovem ti socijalnu službu!’

Mali kirurg postao viralan

Mama i sin zajedno su rezali slojeve kože, tkiva i mišića, prije nego što su stigli do maternice. “Bit će mokro”, rekao je dječak dok su otvarali maternicu. I tako se rodila plišana figura Spidermana. Zatim su uklonili plodnu vodu, stegnuli i prerezali pupkovinu te, naposljetku, izvadili posteljicu.

Njihov besprijekorno izvedeni porođaj carskim rezom postao je viralan, a ljudi su oduševljeni detaljima i tehnikom. “Četverogodišnjak je očito angažiran, uči i možda se priprema da jednoga dana postane kirurg”, komentiraju korisnici Instagrama.

Ovo nije prva operacija koju je doktorica So kroz igru demonstrirala svojemu sinu. Već mu je na sličan način objasnila operaciju bruha, jajnika i crijeva. Roditelji koji traže novi način kako djecu podučiti znanosti, zasigurno će pronaći inspiraciju u ovim lažnim operacijama.

Povratak na Net.hr