‘Ne seksam se, ne mogu privući žene, pomagajte!’

Veliki Pozdrav, imam težak problem i nikako ga riješit, ne seksam se, nemam priču za privući žene, samopouzdanje mi je palo, testosteron nula, depra na 1.000, kad uspostavim kontakt sa ženama na net zaribam u startu, ne ružnim riječima nego nečim što sam je mislio nasmijati, a da nisam niti znao da to ne voli kao viceve i slično. Trebam pomoć, pomišljao sam i na samoubojstvo, dosta puta. Jednostavno ništa više ne ide i gotovo, ne znam što ću, hvala.

Potrebno je da poradite na vašem samopouzdanju i samopoštovanju!

Niste napisali koliko imate godina, ali pretpostavljam da ste još mladi i stoga je količina testosterona u vašem tijelu sigurno u potrebnim granicama. Imam dojam da imate pogrešan stav prema ženama, i da ste si napravili nepotreban pritisak.

Savjetovala bih vam da prilikom prvog kontakta sa ženama, bilo licem u lice ili preko chata, ne pričate o sebi već samo njima postavljajte pitanja koja nisu intimna. Na taj način im poklanjate pažnju i izbjegavate taj dodatan pritisak da ih trebate ‘facinirati’.

Ponašanje se može promijeniti, i vi također možete naučiti kako uspješno komunicirati sa ženama, potrebno je da se javite stručnoj osobi kako bi vam pomogla da to savladate!

Naše ostvarenje u emotivnim odnosima je svakome potrebno, ovim javljanjem ste napravili veliki korak i sada nemojte odustati jer rješenje postoji!

Iva Stasiow, dr.med.

dipl. psihoterapeut

CENTAR ZA PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE
Martićeva 67/3, Zagreb
mob 0912219550 tel 015612251

http://www.psihonet.net/

Povratak na Net.hr