NEVJEROJATNO

KAD SE ONA RODILA, SVI SU MISLILI DA JE MAJKA PREVARILA OCA: A onda je 12 godina poslije dobila sestru i sve je postalo još čudnije

Obje djevojčice potpuno normalno žive i ne razlikuju se od ostale djece – osim po izgledu

Sestre Asel i Kamila Kalaganova prava su senzacija u rodnome Kazahstanu, ali njihova slava odavno je prešla granice ove zemlje. Vjerovali ili ne, obje su albino iako su rođene u razmaku od 12 godina!

Upravo zbog svojega izgleda, 14-godišnja Asel jako je tražena u svojoj domovini kao model, a sličnim putem kreće i njezina dvogodišnja sestrica Kamila, koja se rodila s istim poremećajem. Zanimljivo je da djevojčice imaju i osmogodišnjega brata Aldiara, koji izgleda poput prosječnoga Kazahstanca, zbog čega su mnogi bili skeptični oko toga tko je njihov otac.

View this post on Instagram

A post shared by Сестры альбиносы из Актау🌺 (@assel_kamila) on

Sumnjalo se da imaju ruske krvi

Čak je i njihova majka bila šokirana kada su je liječnici nakon porođaja optužili da je prevarila supruga i da je otac njezinih djevojčica “neki Rus”.

DIJETE SLUČAJNO OTKRILO DA MAMA VARA TATU: ‘Ta mi je rečenica bila čudna. Priznala je aferu, ali nešto mi ovdje ne drži vodu…’

“Kada sam rodila Asel, genetika ovdje nije bila pretjerano razvijena. Tek sada se razvija. Doktori su bili šokirani i bili su uvjereni da u sebi ima ruske krvi. Kada sam počela proučavati njezino stanje, saznala sam da je ustvari albino. U početku su svi bili zatečeni i iznenađeni. Nisam znala što da radim, kako da živimo s time”, ispričala je majka Aiman Sarkitova (38) za Daily Mail.

Asel se počela baviti modelingom već u 10. godini, a u paru sa sestrom Kamilom još je atraktivnija i zanimljivija brendovima i oglašivačima. Ipak, i jedna i druga moraju voditi računa o svojoj koži mnogo više od drugih.

Procedura pri izlasku na sunce

“Ako poslijepodne izlazim van, moram staviti kremu sa zaštitnim faktorom, odjećom prekrivati što veći dio tijela, nositi šešir ili čak kišobran. Predvečer mi je mnogo lakše kada nema sunca”, objasnila je Asel.

S druge strane, njezina mama tvrdi kako obje djevojčice potpuno normalno žive te da se ne razlikuju od ostale djece, iako su u početku imali problem s okolinom.

View this post on Instagram

Многие просили фото с семьёй☺️ . Так вот оно, наконец-то 😂🤩🌈 . Наша семья состоит из пяти человек. Папа, мама, я, Алдияр и Камила💕 . Я долгое время откладывала на потом публикацию фотографии с семьёй и заметила, что многие начали писать в директ, что-то вроде: «а есть фото с родителями? Когда выложишь фотографию с семьёй?» Поэтому сегодня я решила это сделать 😂😂😅

A post shared by Сестры альбиносы из Актау🌺 (@assel_kamila) on

“Bilo je teško u početku jer su sva djeca buljila u nju. Sada se već osjeća bolje, a mi je ne ograničavamo ni u čemu. Ohrabrujem je da upoznaje druge albino tinejdžere i s njima razgovara o zajedničkim problemima”, zaključila je Aiman.

Povratak na Net.hr