Play ponuda

Izaberite napitak i uzivajte u blagdanima bez grozne trbusine!

shimmer fallback

Mnogi od nas muku muce s trbuhom bilo da je rijec o nadusto i plinovima ili salu kojeg se pokusavamo rijesiti. Blagdanske trpeze svakako nam u tom slucaju ne idu na ruku.

3.12.2014.
9:15
Play ponuda

Aromatizirana voda

Kada se pokusavate rijesiti suvisnih kilograma, vrlo je bitno da vas organizam bude hidratiziran. Konzumiranje vecih kolicina vode pomaze vasem tijelu da odrzi odgovarajuci balans tekucine, zaustavi zadrzavanje vode u organizmu (jedan od najvecih uzroka pojave nadutosti, te pomaze da brze dostignete osjecaj sitosti. Ako vam se ne svida ideja da stalno pijete obicnu vodu, ubacite u nju zacinsko bilje (nana ili bosiljak), citruse (limun, narandza, grejp, limeta) i druge niskokaloricne, prirodne, pojacivace okusa (mozete koristiti cak i narezani krastavac).

Ohladeni caj od nane

Odlican je za postizanje ravnog trbuha. Nana pomaze vasem zelucu da probavi masti, te brze i efikasnije probavljanje masnih namirnica poputsnicle, pljeskavica i slicno. Na taj naci sprecava nadutost.

Zeleni caj

Osim sto smanjuje rizik od raka i srcanih bolesti, zeleni caj ima koristi za cijeli organizam te sadrzi katehine, antioksidanse za koje istrazivanja pokazuju da pomazu u smanjenju masnih naslaga s trbuha, pise portal minimagazin.info.

Play ponuda
Play ponuda