banner

VIDEO: HTIO IZGLEDATI KAO HULK Koktel ubrizgavao injekcijama za bikove

Romario dos Santos Alves (25) iz Brazila, ubrizgavao je u ruke koktel od ulja i alkohola kako bi mu obujam bicepsa bio 63 centimetra. Malo je nedostajalo da mu amputiraju obje ruke.

Bodybuilder je zelio izgledati kao Hulk i zbog toga je sam sebi ugrozio zivot. Pokusao se i ubiti kada mu je supruga bila u sestom mjesecu trudnoce.

Djeca iz njegovog mjesta ga se plase i zovu ga ‘zvijer’ i ‘cudoviste’.

“Ako jednom uzmete injekciju, uzecet cete je i drugi put, jer postajete ovisni. Doktori su rekli da ce mi mozda morati amputirati obje ruke i da se u njima sve skamenilo. Zelim da drugi vide koliko je to opasno. Mogao sam umrijeti jer sam zelio vece misice”, kazao je Romario dos Santos Alves.

U ruke je ubrizgavao ubrizgava sintol koji se sastoji od 85 posto ulja, 7,5 posto lidokaina i 7,5 posto alkohola. Ubrzo je postao ovisnik, a misici su mu postali toliko cvrsti da vise nije u njih mogao zabosti iglu, pa je kupio igle koje se koriste za ubrizgavanje injekcija bikovima.

Poceo je osjecati jake bolove, a umalo su mu otkazali i bubrezi zbog toksina iz ulja. Tada su mu doktori rekli da ce mu najvjerojatnije morati amputirati ruke, ali se ispostavilo da mogu ukloniti kamenje sintola koje se u njima formiralo.

Romario dos Santos Alves vec dvije godine ne koristi opasni koktel, ali priznaje da se povremeno nade u iskusenju.

Povratak na Net.hr