Play ponuda

Evo sto vasa omiljena boja govori o tome kakvi ste u seksu

shimmer fallback

Psiholozi su otkrili vezu izmedu boja i uzoraka seksualnog ponasanja.

16.9.2014.
15:42
Play ponuda

Crvena

Crvena simbolizira strast, sto je razlog zasto ljudi koji vole ovu boju znaju uzivati u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom spolu. Spoje li dvije osobe koje vole crvenu, par ce cesto eksperimentirati i isprobavati nove stvari u krevetu.

Zuta

Svida li vam se zuta, to znaci da kontrolirate svoj seksualni nagon u krevetu i prepustate partneru glavnu ulogu. Nikada ga necete odbiti, ali sami necete ni preuzeti inicijativu Najvaznije vam je njegovo zadovoljstvo.

Zelena

Njezni ste i osjetljivi kada je rijec o seksu. Zena koja voli ovu boju ce uciniti sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muskarac ce imati razumijevanja i spremno ce ispuniti zelje svoje partnerice. I muskarci i zene koji vole zelenu boju su vjerni partnerima.

Plava

Za obozavatelje plave, seks je umjetnost, a njihov pristup je elegantan. Muskarac se ponasa kao pijanist. Pazljivo istrazuje tijelo zene i slusa njezine potrebe. Zene uzivaju u predigri koliko u cinu seksa. Velikodusne su i njezane.

Ljubicasta

Ako ste ljubitelj ljubicaste, seks vam se moze ciniti kao gubitak vremena. Zene koje vole ovu boju vise vise brine hoce li ce pokvariti frizuru, a muskarci pristupaju vodenju ljubavi kao poslovnoj obvezi.

Siva

Neodlucni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivo. Cesto im dugo treba da donesu odluku i jako im se tesko vezati. Za njih seks nije uzbudenje vec nacin da se zadovolji potreba. Lose se slazu s osobama kojima omiljena bilo koja druga boja.

Ruzicast

a Ljubitelji ruzicaste su kokete i zavodnici. Zene koje vole ruzicasto ponekad obecavaju vise nego sto namjeravaju pruziti. U seksualnom smislu su nezrele i vole se poigravati muskarcima. Muskarci koji vole ovu boju su skloni cestom mijenjanju partnerica i rado ce se upustiti u aferu sa zenama koje su tek upoznali.

Narancasta

Osobe kojima je narancasta omiljena, vole ostvarivati svoje seksualne fantazije. Sklone su 'prljavim' saputanjima i poticanju partnerove maste. Predigra i njeznost su im vazan dio seksualnog cina. U slucaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim spolom, tesko ce to priznati sebi samima. Nije im problem odglumiti orgazam.

Play ponuda
Play ponuda