banner

STRUČNJAK ZA "MOJO"

DOVEDE IH U RED: Trenira debele bogataše i pomaže im da pronađu samopouzdanje, pa onda i curu

Hamid Castro osobni je trener moćnih i bogatih. Iako su njegovi klijenti ljudi koji zaslužuju poštovanje u svijetu biznisa, u teretani je njegova riječ zadnja. Prema vlastitom priznanju, njegov je posao vratiti debele bogataše u kondiciju i pomoći im da si, konačno, nađu zgodnu curu.

Kada mu se obratio Joe D., burzovni mešetar s Wall Streeta, molio ga je da mu pomogne skinuti 45 kilograma u samo 11 tjedana, jer se uskoro ženi. Uz Castrovu pomoć, bankar je skinuo 47 kila, a ovaj mu je to platio 25 tisuća dolara.

TO SE ZOVE TRENER: Nabacio kile kako bi klijentici pomogao da skine višak

Level up #kg

A video posted by Hamid Castro (@hamidcastro1) on

Jedan drugi broker, 41-godišnji Matt D’Avanzo, za pomoć mu se obratio kada ga je žena nazvala “debelim gadom”. Imao je 104 kile, kada je upoznao Castra, a sada teži 74, rastavljen je i u vezi sa 29-godišnjakinjom.

Castro je sam sebi najbolja reklama. Utegnutih mišića, ovaj igrač pomaže momcima koji su,možda odlični u uredu, ali izvan njega ozbiljno zakazuju.

Casual brainstorm sesh #wayway #KG

A photo posted by Hamid Castro (@hamidcastro1) on

“Nikada me niti jedna žena nije odbila. Bilo je onih udatih, ali te se ne računaju. Ipak, i njima sam izmamio osmjehe na lica”, kaže 26-godišnji kondicijski trener.

Oh me, oh my my #sundaymorning #womenandcoffee

A photo posted by Hamid Castro (@hamidcastro1) on

Castro je diplomirao menagment, ali se u tome, jednostavno, nije pronašao. Posao mu je krenuo kada je obiteljskog prijatelja, baš iz bankarskih krugova, uzeo pod svoje, vratio u formu i naučio nekoliko korisnih trikova kako da privuče suprotni spol. Vijest se brzo proširila među “odijelima”, pa je postao tražena roba među debelim bogatim bankarima.

Početkom prošle godine obratio mu se jedan tajkun, koji je bogatstvo stekao u poslu s nekretninama. Njegova je situacija bila kritična. Imao je milijune, ali ne i sreće. Čak ga je i cura ostavila. Michael Shah bio je očajan..

What happens when the fat kid stops eating cake. Oh, and guns n' roses ruled.

A photo posted by Michael Shah (@delshah) on

“Rekao sam mu da prestane zabušavati i primi se ozbiljnog posla”, prisjetio se Castro. Svakoga dana, nakon posla, dolazio je u njegov stan, gdje ga je mučio iscrpljujućom tjelovježbom. Pomogao mu je da promijeni prehrambene navike. Bio je brutalan. Pokazao mu je fotografije njezinog novog zgodnog dečka. Unosio mu se u lice, nastojao ga je motivirati da ponovno osvoji djevojku što mu je slomila srce.

Taking over a new city #305

A photo posted by Michael Shah (@delshah) on

“Slomio sam ga. Stalno sam mu se unosio u lice, bio mu u glavi”, rekao je za NY Post, Castro koji je, nakon što ga je doveo u red, organizirao da se Michael Shah i njegova bivša, ponovno vide. Bio je to uspjeh. Castra su poveli na zajedničko putovanje, ali ljubav nije trajala dugo pa si je Shah nabavio kujicu. DOVD

Layla just got her first hair ribbon!

A photo posted by Michael Shah (@delshah) on

Jedan drugi investicijski bankar platio mu je 200 tisuća dolara unaprijed. “Dao bih cijelu svoju godišnju plaću, samo da ponovno živim normalno”, rekao je 26 godišnji bankar Michael Smith s kojim Castro, njegov trener, živi u prostranom stanu na Manhattanu.

'aNYway' #timeaftertime

A photo posted by Hamid Castro (@hamidcastro1) on

“Hamid me naučio da nema te cure koja me može povrijediti. Sada bih i Taylor Swift bez problema pozvao na cugu”, rekao je, nakon samo 6 mjeseci pod Castrovim nadozorom, super bogati mladi bankar Smith.

Povratak na Net.hr