NAKON OPERACIJE

DIRLJIV PRIZOR: Sijamski blizanci napokon jedan drugome ugledali lice

Bivši sijamski blizanci Jadon i Anias McDonald napokon mogu pogledati jedno drugo u oči.

Na njihovoj prvoj fotografiji nastaloj nakon operacije, dvoje jednogodišnjaka znatiželjno gledaju jedno drugo u oči, piše Hollyvood Life.

POTHVAT KIRURGA: Nakon 25 sati zahvata uspješno razdvojili malog Jadona i Aniasa

Sve do 14. listopada blizanci Jadon i Anais McDonald (1) bili su spojeni gornjim dijelom glave. A sada, dva mjeseca kasnije, oboje se sjajno oporavljaju i po prvi su put fotografirani zajedno nakon operacije. I fotografija je tako slatka!

Jadon i Anais snimljeni su u sobi za oporavak Medicinskog centra Montefiore u Bronxu.

82d289444f8fae0cec9c_720
Preslatki su!Foto: Facebook

“Stvarno se radi o nevjerojatnoj stvari. Jednostavno ne mogu povjerovati”, izjavila je njihova majka, Nicola McDonald o 22-satnoj operaciji u kojoj su bebe uspješno razdvojene. “A pogledajte njegovu kosicu. Na vrhu glave, raste!”

Ovi 14 mjeseci stari blizanci prošli su kroz puno toga u svojem kratkom životu, ali uskoro se sele u centar za rehabilitaciju kako bi se oporavili od teške operacije. Iako će biti potrebno još operativnih zahvata, najvažniji dio je prošao.

Vodeći kirurg dr. James Goodrich kaže kako oporavak dvoje malih pacijenata ide izuzetno dobro. U stvari, radi se o najbržem oporavku koji je ikada do sada vidio.

Presretna majka sa svojim blizancimaFoto: Facebook

“Preko 13 mjeseci sanjala sam o ovome trenutku”, napisala je Nicole na društvenim mrežama nakon operacije. “Pogledala sam Jasonovo anđeosko lice i vidjela ga na način na koji ga nikada prije nisam vidjela.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr