POKRENITE SE

DORIS PINČIĆ OTVORILA DUŠU: ‘Ta navika mi je promijenila život na bolje…’

ANA RADIŠIĆ, TV VODITELJICA
Za lijepu televizijsku voditeljicu trčanje, kako naglašava, predstavlja fizičko i psihičko resetiranje, posebice kad trči dionice od 15 kilometara jer tada najbolje preispituje svoje misli. Ana ističe kako je ništa ne može odvući od treninga i ako ga ne odradi s grupom, zadanu dionicu otrči sama.

ANA STUNIĆ, BIVŠA TV VODITELJICA
Članarinu za školu trčanja Ana je dobila na dar i veli da joj je to bio jedan od najboljih darova koje je ikada dobila. Na trčanje ju je ponukala knjiga Harukija Murakamija “O čemu govorim kada govorim o trčanju”.

OGI ANTUNAC, MODNA DIZAJNERICA
Poznata dizajnerica trčati je počela na nagovor prijateljice. Krenula je bez velikih ciljeva, a dogurala je do polumaratona. Ističe kako je njoj u trčanju važna relaksacija jer u tih sat vremena ne razmišlja ni o čemu pa se nakon treninga riješi svih negativnih misli.

 

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA, GLUMICA I TV VODITELJICA
Popularna glumica i TV voditeljica trči svakodnevno i trčanje joj je, ističe, uvelike promijenilo život na bolje. Doris napominje kako je na početku svoje trkačke karijere jedva mogla trčati tri minute, a sada bez problema trči sat vremena, odnosno barem osam kilometara dnevno.

BOJAN JAMBROŠIĆ, PJEVAČ
Trčanje mi je pomoglo u izgradnji linije jer samo ovo sjedenje doma na kauču nikome nije pomoglo, rekao je Bojan Jambrošić.
 

Više o najboljim savjetima kako se pripremiti za sezonu trčanja pročitajte u velikom adidasovom specijalu!


Telegram Studio

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s adidasom i po najvišim uredničkim standardima Telegram Medije.

Povratak na Net.hr