Čaša vode prije jela – zar tako djeluje?

Pijte više vode i bit ćete zdraviji, popijte čašu vode prije jela i jest ćete manje – neki su od najčešćih savjeta koji se mogu čuti o vodi.

10.1.2012.
7:43
VOYO logo

Skupina znanstvenika na čelu s dr. Brendom Davy, s Virginia Techa, provela je prvo nasumično kontrolirano testiranje, ispitujući vezu između ispijanja vode i mršavljenja. Izvještaj o testiranju, koje je trajalo 12 tjedana, pokazuje da pijenje vode prije jela može znatno pomoći pri mršavljenju.

Na sastanku Američkog kemijskog društva u Bostonu prošle godine, dr. Davy je otkrila rezultate jednogodišnje popratne studije koja to potvrđuje i proširuje. Američko kemijsko društvo je najveće znanstveno udruženje na svijetu i globalni vođa u osiguravanju pristupa istraživanjima povezanim s kemijom, što spomenutom istraživanju daje dodatni kredibilitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znanstvenici su podijelili 48 neaktivnih Amerikanaca, u dobi između 55 i 75 godina, u dvije grupe. Članovima prve grupe je rečeno da piju pola litre vode prije svakog od tri dnevna obroka. Drugima nije rečeno što da piju.

http://www.dijeta.co/voda-je-najjeftinije-sredstvo-za-mrsavljenje/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo