MASOVNO POVRAĆANJE

TVIT O ‘ČAROBNOM URINU’ ZGROZIO REGIJU: Gdje je ovoj gospođi pamet? ‘Perite kosu mokraćom, a za još bolji učinak…’

Korisnici su, očekivano, bili šokirani svime što su pročitali u objavi stanovite žene, a neki su podijelili i vlastite nebulozne priče koje su čuli o ‘čudotvornim’ prirodnim pripravcima

To što smo već dobrano u 21. stoljeću, ne znači da i dalje ne postoje teorije o čarobnim prirodnim lijekovima koje se u potpunosti kose s medicinom. Jedan veoma bizaran savjet za problem masne kose naišao je na burne reakcije i gađenje korisnika Twittera iz regije.

Na toj društvenoj mreži je, naime, objavljen komentar neimenovane žene, koja ja predložila svoje “rješenje” za masnu kosu. Namjerno ne korigiramo velika i mala slova, jer je upravo taj detalj upao u oko jednom šaljivčini, čiji komentar možete pročitati niže u tekstu.

‘Urin je prirodni antibiotik’

“Perite glavu dva do tri puta dnevno vlastitim Urinom. Ostavite par minuta da upije koža, a onda isperite kosu čistom vodom bez šampona. Da bi djelovalo brže, Urin je potrebno i piti (srednji mlaz) neparan broj gutljaja. Kod Urinoterapije se ne smiju konzumirati medicinski lijekovi jer biste se mogli predozirati. Urin je prirodni antibiotik”, samo je dio komentara, koji ujedno savjetuje prelazak na sirovu prehranu, kao i izbacivanje mlijeka, jaja, šećera te konditorskih proizvoda.

Twitter

Korisnici Twittera su, očekivano, bili šokirani svime što su pročitali u objavi stanovite žene, a neki su podijelili i vlastite nebulozne priče koje su čuli za života, kako prenosi srpski Blic. Nadamo se da ne trebamo isticati da ovaj i slične “trikove” ne pokušavate kod kuće.

Odakle crpe ove ideje?

“Jednom sam, čekajući u redu kod državnog ginekologa, slušala jednu babu kako drugu babu ubjeđuje da urin liječi rak. Prijatelja njezina susjeda to je, kako je rekla, izliječilo u posljednjem stadiju bolesti”, napisala je jedna tviterašica.

“Čuo sam da ima posebna kategorija filmova za odrasle na tu temu, možda odatle crpe ideje”, našalio se drugi korisnik. “Ali veliko početno slovo za urin. Koje poštovanje!”, nadovezao se treći u istom tonu.

“Ovo se zove pi*anje po sirotinji”, “A kao regenerator za kosu koristite go*no”, još su neki od komentara izbezumljenih tviteraša ispod ove skandalozne objave.

Povratak na Net.hr