BEZ ULOŽAKA I PELENA

REVOLUCIONARAN IZUM PROTIV INKONTINENCIJE: Na tržište su stigle gaćice koje upijaju mokraću, a izgledaju seksi

Čarobne gaćice koje je osmislila tvrtka Icon sposobne su zadržati i do šest žličica tekućine bez neugodnog osjećaja vlage na intimnom području.

Kada dođete u određene godine, ali i tijekom trudnoće, kontrola mokrenja mnogima postaje problem, a nekontrolirano puštanje urina stvara neugodnost, kako u osjećaju, tako i zbog sramote pred drugima. Tvrtka koja je specijalizirala gaćice za menstruaciju, sada je osmislila novi proizvod – gaćice koje upijaju suvišnu tekućinu bez nošenja uložaka ili pelena.

Gaćice dolaze u četiri stila: one koje pokrivaju sve, gaćice visokog struka, bikini i tangice. Osim tangica, koje upijaju u prosjeku jednu žličicu tekućine, svi ostali modeli sposobni su zadržati i do šest žličica bez neugodnog osjećaja vlage.

Evo što se može dogoditi ako predugo odgađate odlazak na WC

Svi su modeli u crnoj boji i ni u čemu se ne razlikuju od normalnih gaćica. Tvrtka Icon zamislila je ovaj novi proizvod kao uspješnu alternativu nošenju higijenskih uložaka i pelena za odrasle, što je, nažalost, dijelom svakodnevice za sve pacijente koji pate od inkontinencije, piše Daily Mail.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr