NIŠTA STRAŠNO

OPREZ, ZBOG OVOGA VAM SE SMANJUJE PENIS! Srećom, nije trajno i možete lako popraviti štetu u gaćama

Penis se može smanjiti za jedan centimetar od vaših tridesetih do šezdesetih

To je poželjna i macho aktivnost, ali pohođenje teretane nesumnjivo će ostaviti traga, ne samo na vašem tijelu i mišićima, već i na penisu. Sigurno ste čuli za tezu da body bilderi imaju maloga, i to se ne kaže bez vraga.

Dr. Richard Honaker upozorio je da vježbanje smanjuje penis, kao i testise. “To ima veze sa cirkulacijom. Kada vježbate, tijelo šalje krv u mišiće i zglobove, a time se smanjuje protok do penisa i skrotuma”, objasnio je za Fatherly.

SAD ILI NIKAD – IZMJERITE SI PENIS! Ako je kraći od ovoga, postoji šansa da ste neplodni. Nije šala, imamo dokaze!

Bez brige, vratit će se

Također je dodao kako ne postoji način da to izbjegnete. Nasreću, promjena je samo privremena i uglavnom se nemate zašto brinuti. Zato nemojte da vam to bude izgovor da ne vježbate. “Važnije je redovito vježbati nego se brinuti zbog privremenog gubitka centimetara u gaćama”, istaknuo je liječnik.

Vježbanje čak nije jedina stvar koja smanjuje penis. Njegovo skupljanje također je dijelom prirodnog procesa starenja. “Penis se može smanjiti za jedan centimetar od vaših tridesetih do šezdesetih godina života”, kazao je urolog Jamin Brahmbhatt za Fatherly.

Povratak na Net.hr