KAKAV PEH

HTIO SE SREDITI ‘DOLJE’ PA ZAVRŠIO S GADNIM RANAMA: ‘Zbog depilacije kremom ne mogu spavati, sjediti ni hodati’

Liječnici mu u bolnici svakodnevno čiste i previjaju rane te ih tretiraju kremama za hlađenje

William Bishop (26) spremao se za prvi spoj s djevojkom koju je upoznao u noćnom izlasku, kada je odlučio malo se srediti “dolje”, za svaki slučaj. Posegnuo je za kremom za odstranjivanje dlačica, no ta se odluka ubrzo pokazala kobnom.

VLOGERICA POKRENULA NOVI SULUDI TREND: Ona dlačice uklanja – pastom za zube! Neki su isprobali, evo što kažu

Predugo držao na koži

Nesretni je mladić kremu držao predugo na koži, zbog čega je zadobio grozne opekline i završio u bolnici. Nažalost, nije znao da je Veet dizajniran za odstranjivanje dlačica s nogu i pazuha, ali ne i s osjetljivog intimnog područja.

Dva dana nakon, Bishop je imao otvorene rane i gnojne plikove na preponama te shvatio da je vrag odnio šalu. Odvezao se u bolnicu, gdje su mu liječnici probušili bolne plikove. Britanac je u bolnici već dva tjedna, a, kako stvari stoje, čekaju ga još tri, piše Daily Mail.

Za spomenuti je portal Bishop ispričao kako je kremu Veet koristio i prije te da je sve bilo u redu. Kaže da je špatulom nanio kremu na intimno područje i pričekao deset minuta, što je daleko dulje od preporučenih tri do šest minuta.

PORNOZVIJEZDA SAVJETUJE KAKO SE BRIJATI TAMO DOLJE: Ona to radi svaki dan i detaljno je objasnila svaki korak

Bolan oporavak

“Isprva nisam previše pozornosti davao osjećaju žarenja na preponama, ali za dva dana stanje se pogoršalo i genitalije su mi prekrili bolni plikovi. I dva tjedna nakon, još uvijek toliko boli da ne mogu spavati, sjediti ni hodati”, požalio se nesretni Britanac.

Liječnici mu u bolnici svakodnevno čiste i previjaju rane te ih tretiraju kremama za hlađenje. Kaže kako je djevojci s kojom se toga dana trebao naći priznao da je imao nezgodu, zbog koje moraju odgoditi spoj, ali nije imao muda reći joj da je opekao upravo njih.

Proizvođač kreme Veet oglasio se povodom ovoga nesretnog slučaja. “Žao nam je što je naš korisnik imao ovakvu reakciju na kremu za odstranjivanje dlačica i želimo gospodinu brz oporavak”, poručio je glasnogovornik tvrtke Reckitt Benckiser, koja proizvodi proizvode marke Veet.

Povratak na Net.hr