OPASNA OVISNOST

USNE SAMO ŠTO JOJ NE EKSPLODIRAJU, ALI ONA NE PLANIRA STATI: ‘Liječnik mi je sve to htio izvaditi, ja sam ga glatko odbila’

Studentica iz Bugarske toliko je pretjerala s filerima da joj gornja usna gotovo dodiruje nos

Andrea Emilova Ivanova, 22-godišnja studentica iz Sofije, nedavno je primila svoju 21. injekciju hijaluronske kiseline u usne, i to unatoč upozorenjima liječnika.

Dosad je potrošila pozamašan iznos na filere, a cilj joj je imati najveće usne na svijetu. U posljednjih nekoliko učetverostručila je usne iako joj liječnici stalno govore da to ne čini.

“Prije dva tjedna primila sam 21. injekciju jer želim zadržati volumen usana i da izgledaju veće”, objasnila je Andrea. “Tijelo razgrađuje hijaluronsku kiselinu u nekoliko mjeseci pa se usne smanjuju. Zato moram redovito dodavati još više kako bi izgledale veće”, dodaje.

ŽELI IMATI NAJVEĆE USNE NA SVIJETU: Povećala ih je čak 20 puta i neće stati; ‘Doktori kažu da sam pretjerala’

Inače, studentica je toliko pretjerala s filerima da joj gornja usna gotovo dodiruje nos.

Ignorira savjete liječnika

“Liječnik je bio zabrinut za mene i upozorio me da su mi usne prevelike pa je htio ukloniti svu hijaluronsku kiselinu iz njih. Ja sam ga glatko odbila i rekla mu da ću nastaviti povećavati usne. Zasad nemam nuspojava i komplikacija”, rekla je Andrea.

Sviđaju joj se njezine velike usne i ne namjerava ih smanjivati, već samo povećavati.

Svaki tretman plaća oko 1.100 kuna, što znači da je dosad na filere potrošila 23.500 kuna. Andrea je s povećanjem usana počela 2018. godine, a od fanova na društvenim mrežama dobiva uglavnom komplimente na račun izgleda.

Povratak na Net.hr