JADNA DJEVOJKA

URNEBESNU NEZGODU S DEPILACIJOM BIKINI ZONE POGLEDALO JE 10 MILIJUNA LJUDI: Ovo je teško gledati

Kao da nije bilo dovoljno što se zalijepila voskom, njezin ‘prijatelj’ javio joj je da ubrzo dolazi, zbog čega se još morala i žuriti

Depilacija bikini zone voskom uvijek je bolna, no kada se radi o kućnoj radinosti onda se mogu dogoditi i neke urnebesne nezgode. To je iskusila TikTokerica Madison čija je depilacija pošla jako po krivu.

“Izgleda da sam s*ebala. Jer sam stavila vosak dolje i zalijepio se, stidne usne su mi zalijepljene. Sada ih moram razdvojiti. Moram to učiniti. Ovako ću umrijeti”, rekla je u videu dok se snimala raširenih nogu.

ELDINA (31) VEĆ DUGO NE BRIJE BRKOVE I ČUPA OBRVE: ‘Tako mogu eliminirati loše spojeve’

Kao da to nije bilo dovoljno, usred snimanja nazvao ju je “muški prijatelj” kako bi joj rekao da će uskoro doći kod nje pa se morala požuriti s cijelim procesom.

“Samo ću povući”, rekla je na kraju videa dok je samu sebe pokušala ohrabriti na jako bolan potez. “Plakala sam tri sata sinoć”, stoji u opisu videa koji je dosad pregledan više od 10 milijuna puta.

@nosidamadison

i cried for literally three hours yesterday, sorry i look disgusting but hopefully the content makes up for it. if you know me, no you dont

♬ Elevator Music – Bohoman

Korisnici TikToka umirali su od smijeha zbog njene nezgode.

“Kao kozmetičarka doslovno umirem”, “Ostavi vosak, nećeš imati menstruaciju”, “Nadam se da ćeš se brzo oporaviti”, “I meni se ovo dogodilo, suprug mi je pomogao”, “Odvela si kontracepciju na novu razinu”, neki su od komentara.

FRAJER NA BRAZILSKOJ DEPILACIJI POŽALIO ŠTO JE ŽIV: Grintao je kako mrzi dlačice na ženama, evo kako se proveo

Neke djevojke su joj poručile da drugi put koristi maslinovo ili kokosovo ulje budući da oni razbijaju vosak.

Madison je u idućem videu potvrdila da je uspjela skinuti vosak, ali uz puno vrištanja, nešto krvi i suza. Otkrila je i da se dobro zabavila sa svojim “prijateljem”.

@nosidamadison

♬ original sound – Massin

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr