KRITIČNA SITUACIJA

U IME SVEGA ŠTO VAM JE SVETO, NEMOJTE OVO POKUŠAVATI KOD KUĆE: Čovjeku istrunuo penis jer si ga pokušao povećati

Muškarac je trebao ići na tri operacije kako bi mu liječnici uklonili inficirano i trulo tkivo, uglavnom na testisima

Neimenovani 45-godišnji muškarac došao je u bolnicu nakon što ga je pet dana svrbio penis, a primijetio je i značajne nakupine tekućine i čireva koji su počeli trunuti i krvariti, piše Science Direct.

Pacijent s područja južnog Pacifika otočja osjećao je slabost i imao je vrućicu. Liječnicima je otkrio da je dvije godine ranije u penis ubrizgao vazelin kako bi ga povećao.

MA GDJE NAM SE TO KRIJU NAJOBDARENIJI FRAJERI? Evo vam karta svijeta pa proučite. Da, složili su je po veličini penisa!

U studiji objavljenoj u časopisu ‘Urology Case Reports’, dr. Amer Amin prisjetio se pacijenta koji je “izgledao loše i imao visoku temperaturu”. Dodao je da je baza penisa bila “užasno deformirana”, nateknuta i prepuna nakupina tekućine. Na penisu su bile mrlje istrunulog tkiva i dijagnosticirana mu je tzv. Fournierova gangrena, po život opasna bakterija koja napada genitalije.

Hitno je prebačen u operacijsku salu gdje su mu kirurzi odstranili mrtvo tkivo i džepove pune gnoja. Ukupno je trebao tri operacije za uklanjanje inficiranog i trulog tkiva, uglavnom na testisima.

OTKRIVEN JE TAJNI MIŠIĆ U – PENISU! Kad vidite koja mu je svrha, zamrzit ćete ga. Da nema njega, vaš bi ‘alat’ bio veći

Tek desetog dana u bolnici vrućica mu se spustila, a krvna slika stabilizirala. Prebačen je kod plastičnih kirurga koji su mu transplantirali kožu na penis i testise, a iz bolnice je pušten tek nakon mjesec dana.

Zanimljivo, dr. Amin je zaključio da je praksa ubrizgavanja vazelina u penis zbog njegova povećanja česta na južnopacifičkim otocima. Stručnjaci su zaključili da je vrijeme između ubrizgavanja i pojave simptoma oko 36 mjeseci.

Povratak na Net.hr