opuštanje prije zime

TURISTIČKI HIT: Otkrijte zašto ove jeseni svi odlaze u Međimurje

Ako možda dosad niste stigli na godišnji odmor ili vam je on bio prekratak, jesensko je vrijeme idealno za opuštanje prije zime, i to u Međimurju s obitelji.

Osim što jesen polako vadi šarenu paletu boja da oboji brežuljke i šume Međimurja, pa se za pravi odmor potrebno smjestiti u mirno okruženje, a to je vrlo jednostavno u Međimurju. Ovo je 5 razloga zašto je Međimurje idealno za obiteljski odmor.

Izleti za cijelu obitelj

Dođite u Međimurje i prepustite se čarima svih ljepota koje vam ono pruža. Mnoštvo je mogućnosti za izlete po ovom pitomom krajoliku, a djeca će posebno uživati posjetite li s njima farmu jelena i muflona gdje će se zbližiti s ovim pitomim životinjama ili Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu  u kojem je ispričana priča o međimurskoj prirodi koja je dio  UNESCO međunarodnog rezervata biosfere Mura Drava Dunav.

Gastronomska ponuda koja se pamti

Nitko iz Međimurja ne odlazi gladan. Zdravo i lokalno nikada nije bilo bliže pa bilo da želite zagristi u zdravi i hrskavi čips od jabuke, naručiti zdravu verziju tradicionalne međimurske gibanice, okusiti smuđa ovijenog u bučine koštice ili po prvi puta probati “meso z tiblice” – odabir je na vama.

Kada tome pridodamo i čašicu međimurskog vina ili soka od jabuke za djecu, zasigurno ćete ostati oduševljeni.

Boravak u prvom healthness resortu

Želite li nešto novo, odlučite se na boravak okruženi netaknutom prirodom u prvom healthness resortu. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka.

To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji gdje vas čekaju pravi zdravi specijaliteti za velike i male. Mališani će posebno uživati u novoj igraonici, a odrasli u njihovim osmjesima.

Aktivni odmor po nizinsko-brežuljkastom kraju

Međimurje je brežuljkasti kraj, pogodan za vožnju biciklom ili dobar trening trčanja. Vožnja brežuljcima puno je uzbudljivija i izazovnija od vožnje ravnom cestom, pa vozeći bicikl npr. gornjim Međimurjem nikada ne znate što vas čeka iza zavoja, a izazov okretanja pedala, kao i trčanja uzbrdo i nizbrdo, probudit će u vama energiju.

Osim toga, pogledi do kojih ćete doći izbrisat će svaki teret s vašeg tijela, ali i uma. Stanite i uživajte. Povedite sa sobom svoje mališane u šetnju, zaputite se u prirodu i jednostavno se prepustite doživljajima.

Dođite u Međimurje jer Međimurje daje više

Posljednji, ali ne manje važan razlog za posjetu Međimurju je činjenica da vam Međimurje daje više. Više od 100 besplatnih doživljaja čeka vas za svakih potrošenih 250 kuna kada dobivate kupon i uživate sa svojom obitelji u jednom od 100 besplatnih doživljaja.

Tu vas čeka više prirode, više zdravlja, više pjesme, više ukusnih jela i vina, više kvalitete, više sigurnosti, dobre zabave i dobrog odmora za mlađe i starije.


Sadržaj donosimo u suradnji s TZ Međimurje.