IZGUBILA 300.000 KUNA

TRAŽILA LJUBAV, A DOBILA – PO DŽEPU: Pazite da vam se ne dogodi što i njoj; ‘Nasjela sam na mamac. Uvjerio me da ću zaraditi…’

Založila je kuću i brdo love, a prevarant najvjerojatnije nikada neće biti pronađen

Usamljena Eva Kedoula (53) iz sjevernog Londona, majka dvoje djece i instruktorica iz matematike, debelo se preračunala kada je pala na slatkorječivost nekakvog prevaranta kojeg je pronašla putem aplikacije koju Facebook nudi korisnicima željnim pronalaska srodne duše.

Založila svoj dom

Nakon što ju je tjednima obasipao pažnjom, muškarac koji se predstavio kao 34-godišnji Jesse nagovorio ju je da se upusti u ulaganje u strano devizno investicijsko društvo, a zbog čega je u konačnici založila vlastiti dom.

JESTE LI IKAD VIDJELI KOSU OD DVA METRA? Zadnji put se šišala sa 6 godina, a ono što je sad učinila – nije za osjetljive

Šarmirana, ali ujedno i lakoma, Kedoula je u kratkome roku “investirala” oko 300 tisuća kuna, pa naposljetku na grub način spoznala da joj je prevarant podvalio lažnu aplikaciju preko koje mu je samo predala namaknuti novac.

Ignorirala upozorenja

“Nasjela sam na mamac. Uvjerio me da ću zaraditi, pohlepa me stajala bogatstva, novca koji mi nije pripadao. Nažalost, ignorirala sam sve znakove upozorenja, povjerovala sam da je aplikacija legitimna”, izjavila je za Mirror Kedoula, koja se naposljetku obratila za pomoć policiji.

Na njezinu veliku žalost, praksa govori da prevarant najvjerojatnije nikada neće biti pronađen.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr