PRIRODAN IZGLED

ŠVEDSKA MANEKENKA POZIRALA NEOBRIJANIH NOGU: Zbog fotografije na Instagramu dobila je prijetnje silovanjem

Švedski model, Arvida Byström, tvrdi kako je dobila prijetnje silovanjem nakon što je na Instagramu objavljena fotografija na kojoj ona pozira neobrijanih nogu.

Byström je pozirala u reklami za Adidas tenisice pri čemu je ponosno istaknula svoje neobrijane noge, no nije očekivala kako će zbog toga dobiti niz uvreda, ali i ozbiljnih prijetnji silovanjem, prenosi The Independent.

Ova 26-godišnjakinja inače je poznata po tome što objavljuje neretuširane fotografije svojeg tijela, a redovito na društvenim mrežama pokazuje i svoj celulit te nedepilirano tijelo.

trying to show off some cellulites and a dimpled cherry 🍒

A post shared by arvida byström (@arvidabystrom) on

Njezina objava potaknula je žustru raspravu na društvenim mrežama, a dok je mnogi napadaju i vrijeđaju, drugi je podupiru, doduše, ističuči pritom kako je “pomalo apsurdno u 2017. nekome reći da je hrabar zbog pokazivanja prirodnog izgleda”.

Iz Adidasa pak poručuju kako su švedskog modela odabrali jer je riječ o “fotografkinji, modelu, umjetnici i internetskoj senzaciji te osobi koja se ne boji promišljati pitanja poput ženstvenosti i rodnih standarda kroz tzv. ‘girly’ estetiku.

Povratak na Net.hr