TOTALNO NADREALNO

ŠTO JOŠ NEĆEMO VIDJETI? Žena naručila hranu online, a dostavljač javio da je narudžba otkazana. Pogledala je kroz prozor i snimila – ovo

Samo malo, vozač je otkazao narudžbu, sjeo pred njezinu kuću i – pojeo hranu?!

Jedna žena se požalila kako je naručila dostavu iz McDonald’sa, da bi njezina narudžba iznenada bila otkazana. Kada je pogledala kroz prozor, imala je što vidjeti. Naime, šokirala se kada je primijetila da vozač dostavne službe “Just Eat” jede njezinu hranu – ispred njezine kuće! Brzo je uzela mobitel i snimila taj bizaran prizor.

Tvrtka se ograđuje

Njezin brat bio je jednako šokiran vozačevim postupkom te je dotičnu službu prozvao na Twitteru.

“Yo, moja je sestra jučer naručila McDonald’s na vašoj web stranici iz McDonaldsa u Kentish Townu. Vozač je otkazao narudžbu, sjeo pred njezinu kuću i pojeo hranu?!”, napisao je korisnik s nadimkom CJ i označio tvrtku “Just Eat”. Odmah se oglasio njihov glasnogovornik.

“U ‘Just Eatu’ smo predani pružanju pozitivnog iskustva svim našim kupcima. Kada postanemo svjesni bilo kakve prakse koja padne ispod visokih standarda koje očekujemo, uvijek ćemo poduzeti korake za rješavanje problema. Žao nam je što čujemo za ovaj incident. Istražujemo, poduzet ćemo mjere prema potrebi i također smo u kontaktu s kupcem”, izjavio je za LAD Bible.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr