OPASNOST VREBA

STJUARDESA IMA VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE PUTNIKE: Evo zašto nikad ne biste trebali naslanjati glavu na prozor

Linda Ferguson radi kao stjuardesa više od 24 godine, a putnicima je savjetovala da uvijek ponesu antibakterijske maramice na let

Svi se nadamo skorom povratku u “staro normalno”, što uključuje i putovanja budući da smo već godinu dana ograničeni na jednu te istu okolinu.

Onoga dana kada putovanja ponovno postanu uobičajena, jedna stjuardesa ima važno upozorenje za sve one koji putuju avionima. Budući da smo tijekom pandemije postali svjesniji higijenskih navika i čistoće, mnogi će je sigurno poslušati.

VIDEO KOJI JE ZGROZIO MILIJUNE: Stjuardesa otkrila što ama baš nikad ne biste trebali konzumirati u avionu

Unatoč brojnim prednostima sjedala uz prozor, Linda Ferguson, koja radi kao stjuardesa već 24 godine, otkrila je jednu manu. Naime, ona putnicima savjetuje da nikad ne naslanjaju glavu na sami prozor.

Stjuardesa ističe kako brojni putnici koriste prozor ili zid kako bi pokušali zaspati, no nikad se ne zapitaju koliko je prljava ta površina.

Linda kaže da je svojim očima vidjela koliko ljudi kašlje, diše i kiše po toj površini. “Da postoji svjetlo koje bi osvijetlilo sve bakterije u avionu, mislim da bismo se svi prestravili”, otkrila je.

Savjetovala je putnicima nošenje antibakterijskih maramica kojima će prebrisati sve površine koje namjeravaju dodirivati.

“Nikad nisam bolesna, a pridržavam se glavnog pravila da ne stavljam ruke u usta ili blizu lica”, tvrdi Linda.

Povratak na Net.hr