Povratak

Dormeo

Stigli smo kući – bilo nam je tako lijepo!

Dragi svi, vratili smo se doma i sva ona prekrasna mjesta ostavili iza sebe, do nekog sljedećeg putovanja.

Sven je oduševljen cijelom organizacijom i raznolikim mjestima na koja sam ga odvela. Njemu se najviše svidjelo planinarenje i noćenje u kampu Etno kuća pod Okićem jer voli aktivan odmor. Mene se najviše dojmio prvi dan. Možda zbog toga što smo tek krenuli pa smo oboje bili vrlo uzbuđeni zbog putovanja. Marina Prelog mi je bila pravo otkriće, a dok smo SUP-ali po onom ogromnom jezeru smijala sam se do suza i već sam mislila da ću pasti u jezero. Ne bih ništa mijenjala i sve bih ponovila, samo da putujemo još malo duže. Nikad dosta putovanja… I još jedna stvar, čuvajte se sunca! Ja ću morati više pripaziti drugi put jer sam se zaboravila u svim našim zabavnim aktivnostima i ovaj put su mi ramena pocrvenila. Na svakom putu naučimo nešto za ubuduće!

Maštate o kampiranju?

Obzirom da je Svenu ovo bilo prvo kampersko iskustvo i da već planira neke sljedeće destinacije, ja sam i više nego zadovoljna jer sam ostvarila svoj cilj i pokazala mu ljepotu putovanja u kombiju. Nadam se da ste i vi uživali prateći nas i da smo vas inspirirali i motivirali da poduzmete ono o čemu možda već dugo maštate. Ovakva putovanja doista su svima dostupna. Ne morate kupovati najnoviji model kampera, imati najskuplju kampersku opremu niti putovati na drugi kraj svijeta. Dovoljan je auto ili stari kombi i oprema koju već imate kod kuće. Ako želite uložiti u jednu stvar, za početak, predlažem da uložite u kvalitetan san! A što se lokacija za putovanja tiče, Hrvatska nudi doista sve što vam srce može poželjeti, od rijeka, jezera, mora, ravnica, brežuljaka, planina…kad istražite naše krajeve, steknete iskustvo i uvjerite se da ste sigurni, spremni ste za istraživanje ostatka svijeta!

Kako krenuti?

S dobrom voljom, pozitivnom energijom i maštom, vizijom. Na internetu možete naći odgovore i rješenja za sva pitanja koja imate oko preuređenja i putovanja kombijem. Nemojte se dati obeshrabriti od ljudi koji ne razumiju vašu želju i strast za putovanjem. Živite svoj film i probajte jer inače nikad nećete znati što bi bilo da jeste. Možda otkrijete da to i nije za vas i da ne izgleda kao na slikama s Instagrama, a možda se i zaljubite u taj životni stil poput mene. Nemojte dugo čekati i misliti se, krenite s malom akcijom i ubrzo ćete se začuditi da ste već na cilju, u svom slatkom kombiju na cesti, na putu za avanturu!

Prisjetite se putovanja:

Za kraj…

Meni je Bepo uljepšao život. Omogućuje mi nezaboravne trenutke putovanja s mojom labradoricom Polly. Bila bih sretna da smo vas Sven i ja barem malo pogurnuli da krenete u vlastite avanture. Veselim se ostvarenju vaših snova i nadam se da ćemo se i upoznati negdje na putu! Javite se u prolazu i šaljite slike da razmijenimo dojmove, savjete i ideje oko preuređenja kombija i putovanja :)


Sadržaj producirao RTL Digital u suradnji s partnerom Dormeo

Povratak na Net.hr