ZASUZIT ĆE VAM OČI

STARCU PRODAO STARI VHS UREĐAJ PA GA DIRNULO NJEGOVO PISMO: Divan podsjetnik na ono što je uistinu važno u životu

Priča je toliko dirljiva da se tim povodom oglasio i sam eBay

Kada prodajete stvari na internetu, vjerojatno ne razmišljate ni o čemu osim o tome da ostvarite što veću dobit za svoj proizvod. Jedan prodavatelj na eBayu dobio je, osim novca, još nešto neprocjenjivo. Nije ni slutio što će se dogoditi kada je stavio na prodaju svoj stari VHS uređaj.

Usrećio vremešnog djedicu

Ono što je za nekoga smeće, nekom drugom je blago. Poruka koju je prodavatelj dobio od kupca uistinu je posebna. Korisnik OriginalYoni na Twitteru je objavio pismo koje je brzo postalo viralno.

DJEČAK (7) POSLAO PISMO ‘TATI U RAJ’, UBRZO DOBIO ODGOVOR: Dirljiva gesta poštara vratit će vam vjeru u ljude

86-godišnji kupac njegova VHS uređaja napisao mu je kako je to bio prvi put da se poslužio ovom stranicom, ali je “pronašao mnogo starih VHS kaseta i želio je vidjeti što je na njima”. Dodao je kako je imao nekoliko tehničkih poteškoća s pokretanjem uređaja, ali je to pripisao svojim poodmaklim godinama.

Oglasio se i eBay

Uz pomoć svog “novog” videorekordera otkrio je prekrasne uspomene iz prošlosti, “svoje vjenčanje s obitelji i prijateljima, od kojih mnogi više nisu s njime, odrastanje djece i postepeno starenje obitelji”.

Priča je toliko dirljiva da se tim povodom oglasio i sam eBay. “Spajanje ljudi sa stvarima koje vole glavni je razlog našega postojanja”, poručili su na Twitteru. Starčevo iskreno pismo ganulo je i mnoge tviteraše, koji su s divljenjem gledali u tradicionalno napisano pismo s vlastoručnim potpisom umjesto suvremene elektroničke pošte.

Povratak na Net.hr