NAJŠKRTIJA MAMA

VLASTITOJ KĆERI ORGANIZIRALA NAJJEFTINIJE VJENČANJE IKAD: Kupila joj vjenčanicu prekrivenu urinom, a tortu napravila za 12 kuna

Amerikanka je uspjela svesti troškove vjenčanja svoje kćeri na minimum, na gađenje mladoženjine majke Denise

Vjenčanje bi trebalo biti najposebniji dan u životu mladenke i mladoženje, no ne misle svi tako. Naime, Shelley Watson iz Arizone svojoj kćeri je organizirala “najjeftinije vjenčanje ikada” na koje je odbijala potrošiti više od tisuću dolara (oko 6250 kuna).

Amerikanka više od 20 godina pazi na svaki potrošeni cent, a svoje navike nije htjela prilagoditi ni nakon što joj je kći Ashley rekla da se udaje. Njezina misija organizacije vjenčanja za manje od tisuću dolara prikazana je u TLC-jevoj emisiji ‘Extreme Cheapskates’.

Prva stvar na listi bila je pronalazak dvorane, a Shelley je znala savršeno mjesto – sportska dvorana obližnje škole. “Najbolja stvar oko toga jest to što je besplatno jer mi prijatelji tamo rade. Savršeno mjesto za vjenčanje”, rekla je u emisiji.

NAJŠKRTIJA MILIJUNAŠICA NA SVIJETU POKAZALA KAKO ŽIVI: Jede mačju hranu, a od njene spužve za pranje suđa proći će vas trnci

No, mladoženjina majka Denise nije bila impresionirana kada je čula vijesti. Dapače, mislila je da se radi o šali.

Gosti donosili svoje piće i hranu

Iduća misija bilo je cvijeće. Umjesto da naruči buket iz cvjećarnice, Shelley je pronašla skladište koje je isporučivalo cvijeće izvan njihove sezone. Naposljetku je odabrala cijelu kutiju božićnih zvijezdi za manje od deset dolara.

Mladenkina majka misli da je apsurdno potrošiti 400 dolara (2500 kuna) na svadbenu tortu pa je ispekla vlastitu za manje od dva dolara. Od pekare je posudila stalak za torte kako bi izgledala malo svečanije.

Iako se izbor vjenčanice čini kao najbitnija stavka, Ashleyjini snovi su pali u vodu kada joj je majka rekla da može izabrati jednu iz zalagaonice. Djevojka je čak izabrala jednu koja joj se svidjela, da bi naposljetku saznala da je prekrivena urinom štakora. No, zbog toga je Shelley dodatno spustila cijenu vjenčanice koju su u konačnici platile 75 dolara (470 kuna).

Gosti na vjenčanju donijeli su svoje piće i hranu, no mladoženja Colby nije bio impresioniran organizacijom svoje svekrve. “Nisam oduševljen svadbom, ali uzbuđen sam što sam se odlučio skrasiti s Ashley”, rekao je.

No, najveće iznenađenje uslijedilo je kada je mladenka hodala prema oltaru i tamo ugledala svoju majku. “Nisam nikome rekla da sam da ću ih ja vjenčati”, otkrila je Shelley koja je na taj način uštedjela dodatnih 300 dolara (oko 1870 kuna).

Povratak na Net.hr