HVALEVRIJEDNA KAMPANJA

SIŠČANIN NA GOFUNDME SKUPLJA 150.000 EURA ZA POMOĆ SUGRAĐANIMA NAKON POTRESA: Želi pomoći obiteljima kojima treba krov nad glavom

Cilj kampanje je direktno pomoći obiteljima čije su kuće i stanovi potpuno uništeni da stanu na noge i započnu novi život

Goran Kovačević iz Siska pokrenuo je GoFundMe kampanju kojom želi pomoći obiteljima iz svoga rodnoga grada nakon serije razornih potresa.

Prije svega želi pomoći ljudima koji trebaju krov nad glavom, a prikupljeni novac će se distribuirati obiteljima čije su kuće i stanovi potpuno uništeni.

Na stranici GoFundMe kampanje napisao je da će pomoći 20-ak obitelji kako bi stali na noge i započeli novi život, bilo pri obnovi kuće ili pri preseljenju u drugi grad.

“Novac će nakon završetka kampanje biti transferiran sa GoGetFundinga na račun udruge s kojom se dogovorim oko daljnje distribucije. Nakon toga ćemo taj novac proslijediti potrebitima. Posebno ćemo targetirati obitelji kojima treba pomoći da opet izgrade svoje kuće. Koliko ćemo uspjeti obuhvatiti, ovisi o iznosu koji prikupimo. To može biti 4, 5, 6, 10 obitelji…

Ne morate sumnjati u moje namjere. I da želim 1 lipu zadržati za sebe, morao bih to opravdati Poreznoj”, stoji u opisu kampanje.

U vrijeme pisanja ovog članka prikupljeno je 139.516 eura, a krajnji je cilj 150.000 eura.

“Cilj moje kampanje je da direktno pomognem određenom broju obitelji s imenom i prezimenom koja su sada na cesti, i da svi znamo što smo od tog novca napravili. To je ono što ispunjava srce”, izjavio je Kovačević za RTL.hr.

Povratak na Net.hr