Play ponuda

Biste li vi dali ovolike pare samo da bi vaše dijete imalo originalno ime?

shimmer fallback

Roditelji žele da njihova djeca budu posebna i originalna.

28.1.2015.
12:48
Play ponuda

Zahvaljujući ovaj svoti, Erfolgswelle zapošljava čitav tim ljudi koji se trebaju pobrinuti da nitko drugi na svijetu nema identično ime kao vaš pomladak. U tim se ubraja 14 osoba koje će smišljati imena, četvero povjesničara, 12 prevoditelja koji bi vas trebali osigurati da djetetovo ime ne znači nešto ružno na nekom drugom jeziku, te dva pravnika koji moraju provjeriti da ime već ne pripada nekom brendu ili tvrtki.

Nakon otprilike 100 sati rada, ekipa će vam predstaviti 15 do 25 imena, a kad odaberete svojeg favorita, oni će stvoriti cijelu priču o tom kako su smislili ime.

Predsjednik tvrtke, Marc Hauser, izjavio je: "S obzirom na elemente novog imena, stvaramo priču s pozitivnom pričom vezanom uz to ime. Zato svi dijelovi novog imena moraju sadržavati pozitivnu poruku. To je razlog i zbog kojega često kombiniramo riječi u novom redoslijedu. To je kao da skladate ili slikate: kao svi kreativci, i mi transformiramo postojeće elemente u nove, dosad nepoznate kreacije."

Hauser je odbio otkriti bilo koje od dosad zamišljenih imena, no napominje da jednom kad ime 'izađe u svijet', koristiti ga može tko god poželi. Što znači da niti jedno od ovih imena neće ostati zauvijek originalno.

Play ponuda
Play ponuda