PA MOŽE LI GORE?!

TRUDNICA NA RUBU OČAJA ZBOG SVEKRVE: Bliži se porod i ova je prosula svoje uvjete; ‘Ta baba stvarno nije normalna’

Svekrva je rekla svojoj snahi kako je u njihovoj obitelji tradicija da baka bude prisutna na porođaju, da primi dijete u ruke prije oca i… Koliko je ovo bizarno?

Odnosi snaha i svekrva često su predmetom urnebesnih viceva, ali kada se to pretoči u stvarni život, protagonisticama je vjerojatno do svega, samo ne do smijeha. Na nepodnošljivu svekrvu požalila se jedna trudnica i privukla pozornost velikoga broja internetskih korisnika.

Korisnica Reddita otkrila je kako će uskoro postati majka. Naime, ona iz prvoga braka ima troje djece, a iako ih nije više planirala imati, ostala je trudna s novim partnerom, koji je presretan što će postati otac.

Svekrva si daje previše ovlasti

Jednako je sretna i njegova majka, koja sada pokušava preuzeti organizaciju oko svega – od proslave darivanja djeteta pa sve do priprema za dolazak prinove. Također, zamolila je partnericu svoga sina da njoj otkriju spol djeteta prije nego bilo komu drugomu.

MIL thinks she gets to name my husbands only child, And be at the birth. from JUSTNOMIL

SEDAM MJESECI PLANIRALA VJENČANJE, A ONDA JOJ DEČKO PRIREDIO HLADAN TUŠ: ‘Kaže da me nikada nije ni zaprosio, ali to nije sve…’

Kao da sve ovo nije dovoljno, svekrva je rekla svojoj snahi kako je u njihovoj obitelji tradicija da baka bude prisutna na porođaju, da primi dijete u ruke prije oca te da mu ona bira ime! Budući roditelji odbili su te zahtjeve, a zbog njezine upornosti da sve bude kako je zamislila, odlučili su joj davati minimalne, a ponekad i lažne informacije vezane uz dijete.

Pasivno-agresivno ponašanje

“Pokušala je iz mene izvući bilo kakve informacije, a kada joj ne želim ništa reći, ona počne plakati i govoriti kako je to njezino posljednje unuče i kako treba biti prisutna na porodu, znati sve… Ignoriramo je, ali ona jednostavno ne zna gdje je granica”, napisala je ova reditovka.

Drugi korisnici uglavnom su je podržali u komentarima i složili se da ona i partner svakako trebaju nastaviti ignorirati “ludu babu”. “Ovo zvuči kao tradicija koju je ona izmislila”, komentirala je jedna osoba.

Povratak na Net.hr