FOTOGRAFIJE KAO DOKAZ

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT PRIJE I POSLIJE DJECE: Otac pokrenuo novi trend na internetu, sada ga svi slijede u stopu

Život se drastično mijenja kada dobijete dijete i to će potvrditi svaki roditelj. Ovaj je sretni tata pokrenuo novi trend na internetu: objavljivanje fotografije prije i poslije djece.

Mike Julianelle otvorio je Facebook stranicu pod nazivom Dad and Buried, na kojoj objavljuje simpatične fotografije i videozapise vezane uz djecu. Na svom je Instagram profilu, pak, odlučio započeti novi viralni hit – objavljivanje fotografija sebe prije i poslije djece.

Kada je prije nekoliko dana ovaj kreativni otac objavio svoje fotografije iz 2006. i 2016. godine, nije ni slutio da će njegov postupak naići na toliko pozitivnih komentara.

“Želite li vidjeti nešto uistinu strašno? Ovo sam ja prije i nakon što sam dobio djecu”, napisao je Julianelle i pozvao ostale roditelje da se uključe. Sada ga korisnici u stopu prate i šalju mu svoje fotografije.

Njujorčanin je inače otac dvojice sinova, od sedam i dvije godine, a često se šali da su upravo oni razlog njegova “ubrzanog starenja”.

DIRNUT ĆE VAS DO SUZA: Slike ljubimaca prije i poslije udomljavanja pokazuju što znači ljubav

“Sve je ovo dobra zezancija i nitko ne krivi svoju djecu za svoje trenutno stanje, osim mene. Djeca su istovremeno najbolje i najgore što nam se dogodilo i ako se tomu nećemo smijati, onda ćemo plakati. Odluka je na nama”, kaže.

Ove su usporedne fotografije objavili drugi roditelji:

Povratak na Net.hr