NEVJEROJATNO

OVAJ SLATKIŠ PROGOVORIO JE SA SAMO OSAM TJEDANA! Apsolutno čudo od djeteta, pogledajte kako tati kaže ‘bok’

Presladak video osvojio je brojna srca, a roditelji ne skrivaju koliko su ponosni na svojega malenog genijalca

Svaki roditelj zauvijek zapamti onaj trenutak kada njegovo dijete izgovori svoju prvu riječ. No, ovi Britanci taj su dan dočekali znatno ranije nego što su očekivali. Caroline (37) i Nick Taylor-Mullington (36) iz Willastona u Cheshiru nisu mogli vjerovati svojim ušima kada je njihov dvomjesečni sinčić Charlie jasno izgovorio “hello”.

Brzo su zgrabili telefon kako bi snimili tu nesvakidašnju interakciju, jer je beba više puta pozdravila svojega ponosnog oca. S obzirom na to da većina djece svoju prvu riječ izgovori u dobi između 10 i 14 mjeseci, može se reći da je ovo vrlo impresivno.

VIDEO KOJI ĆE VAS RASTOPITI: Tata svaki dan pričao s bebom u trbuhu, a kad se rodila svojom reakcijom ga je nagnala na suze

I starija seka je rano progovorila

U videu, koji je zabilježen 21. kolovoza u obiteljskome domu Taylor-Mullington, tata Nick drži u naručju svojega nasljednika i pozdravlja ga riječju “hello”, a beba ga za to vrijeme sa zanimanjem promatra i isprva slaže ustašca u obliku riječi koju čuje, da bi je na koncu i sam ponovio.

“Bilo je čarobno. Nama su suze krenule na oči, bili smo u šoku”, izjavila je mama Caroline za Daily Mail. Dodala je kako je i njihova starija kćerkica Lottie, koja sada ima dvije godine, vrlo rano progovorila – sa svega šest mjeseci.

Povratak na Net.hr