DJED IZ PAKLA

OTAC ŠOKIRAO SAVJETOM KĆERI KOJA JE TEK RODILA: Njegove monstruozne riječi zaprepastile su svijet: ‘Htio sam ti reći da ga ostaviš u smeću’

Razočarana majka pitala je reditovce je li ‘hormonski psihopat’ jer su je riječi njezina oca duboko potresle

Rođenje djeteta trebao bi biti jedan od najčarobnijih trenutaka u životu jedne obitelji. Čak i ako se čini da nitko i ništa ne može pokvariti radost novopečene majke, ovoj je 30-godišnjakinji to učinio vlastiti otac.

‘Nije toliko ružan kao na fotografijama’

Anonimna majka priznala je kako ju je “neopisivo povrijedio” očev komentar nakon što je prvi put ugledao svojega unuka. Naime, nakon hitnog carskog reza, beba je rođena sa samo 2300 grama. Bilo je mnoštvo komplikacija, a mama je razvila preeklampsiju (trudnoćom izazvanu hipertenziju), zbog koje nije mogla ustati iz kreveta.

Pišući na Redditu, majka je priznala kako joj je tih nekoliko dana bilo izrazito stresno. Objasnila je da se njezin otac znao šaliti tijekom njezine trudnoće kako će to dijete biti krupno i prava faca, što je njoj bilo smiješno i simpatično.

Budući da je beba rođena prije termina, izgledala je “sićušno, slabo i bolesno”, daleko od onoga što je prognozirao njezin otac. Kada je on došao vidjeti unuka sljedećega dana, prvo što je rekao bilo je: “Nije toliko ružan kao što izgleda na fotografijama”, prenosi Mirror.

‘Jesam li previše osjetljiva?’

“Ima ogroman nos, ali nije tako strašno. Kada sam vidio prve slike, mislio sam ti reći da ga ostaviš u kontejneru”, nastavio je novopečeni djed, prema priči njegove kćeri. Očekivano, ovakvi su komentari povrijedili njezine osjećaje.

Razočarana majka pitala je reditovce je li “hormonski psihopat” jer su je riječi njezina oca duboko potresle i kako ih smatra velikim problemom. Kada mu je ona objasnila da se ne može tako ponašati, on joj je samo kazao da se šalio te da je ona suviše osjetljiva.

Korisnici Reddita jednoglasno su se složili da očev komentar nipošto nije bio na mjestu. “Tko može takvo što reći o vlastitu unuku???”, “Gdje je njegovo suosjećanje i podrška kćeri koja je prošla kroz hitan carski rez i čiji je život, kao i život njezina djeteta, bio ugrožen?!”, pitaju se zgroženi komentatori.

Povratak na Net.hr