PRST SUDBINE

NAKON AVANTURE ZA JEDNU NOĆ S BIVŠIM OSTALA JE TRUDNA I RODILA – TROJKE: ‘Kao da je netko htio da se pomirimo’

Dugogodišnji par odlučio se rastati 2018., ali su i dalje bili u kontaktu radi djece. Sada su ponovno zajedno

Charliann Broadhurst (28) provela je strastvenu noć sa svojim bivšim partnerom Ryanom Hillom nekoliko tjedana nakon prekida. Vjerujući kako je to bio tek oproštajni seks “za dobra stara vremena”, ova majka nije ni slutila da će ostati trudna i bivšem, s kojim već ima troje djece, roditi – još troje.

Par, koji je bio zajedno od srednjoškolskih dana, nakon triju kćerkica, Cassie-Lee (8), Caire-Jae (7) i Siene (5), dobili su trojke – dvojicu dječaka te još jednu djevojčicu u svibnju prošle godine. Majka kaže kako je ova neočekivana trudnoća bila najbolja stvar koja se mogla dogoditi njoj i novom starom partneru.

Opet su zajedno

“Ovo je pravo čudo, kao da je netko htio da budemo ponovno zajedno. Prava bajka. Svima govorim da sam zatrudnjela nakon ‘avanture’ za jednu noć, samo što je u mom slučaju ta avantura bila s bivšim partnerom s kojim već imam djecu”, ispričala je Broadhurst za Daily Mail.

Dugogodišnji par odlučio se rastati 2018., ali su i dalje bili u kontaktu radi djece. “On je moja ljubav iz djetinjstva i zajedno smo od 15. godine, ali u sve ove godine prošli smo kroz teške trenutke”, kazala je Charliann.

Nakon oproštajnoga seksa s bivšim partnerom, majka se počela osjećati loše te je posjetila liječnika. Ipak, nije joj ni padalo na pamet da je možda trudna. Uslijedio je još jedan šok kada je saznala da nosi trojke: “Nazvala sam Ryana da mu kažem, a on se skoro sudario automobilom od šoka. Samo je zašutio i doslovno nismo razgovarali nekih 12 sati dok nismo došli sebi”, prisjetila se.

Komplikacije na porođaju

Trudnoća je bila rizična jer su trojke oboljele od sindroma međublizanačke transfuzije, rijetke bolesti posteljice koja sprječava ravnomjeran razvoj blizanaca pa je mama morala na hitan carski rez u 33. tjednu trudnoće.

“Bojala sam se da će Ryan propustiti porod jer je u žurbi prvo otišao u krivu bolnicu. Dobila sam epiduralnu i plakala na krevetu ispitivajući gdje je on, ali stigao je na vrijeme”, rekla je Broadhurst.

Bebe su rođene 31. svibnja 2019. godine, ali su svi imali infekciju pa su morali ostati u bolnici nekoliko dana. Kupanje, odijevanje i hranjenje svih šestero djece pravi je izazov, zaključila je Charliann i dodala da je u njihovoj kući sada sve posloženo kao u vojsci.

Povratak na Net.hr