banner

Najslađi citati holivudskih očeva o roditeljstvu

Svi smo mi ‘slabi’ na bebe, a žene posebno na nježne očeve. Evo da se malo ‘rascmoljimo’ na izjave poznatih tata.

Svaki pravi tata će učiniti bilo što za svoju djecu i voli ih najviše na svijetu. To je dovoljno da nas raznježi i kad je riječ o potpunim neznancima, a tek kad se radi o poznatim osobama koje znamo samo s velikog platna… Evo što su neki poznati očevi rekli o roditeljstvu i svojoj djeci.

“Nisam mislio da će biti ovoliko zabavno. Sve postaje napetije kad imaš dijete. Kao da se zvuk života pojača.”

Jimmy Fallon (otac jedne kćerkice)

“Želim svojoj djeci pružiti sve na svijetu, ali želim i da cijene sve, da uspiju, budu dobri ljudi i uživaju u životu. Ovo je moja najvažnija uloga. Ako ne uspijem u ovom, nisam uspio ni u čemu.”
Mark Wahlberg (otac četvero djece)

“Očinstvo vas u potpunosti promijeni. To nije neka stvar gdje samo mislite: “Oh, moram biti odgovoran i moram sad preuzeti više stvari na sebe”. Ne, vi to jednostavno želite, i gotovo automatski vam to dođe.”
James Van Der Beek (otac troje djece)

“To što mogu biti sa svoje dvoje djece pruža mi priliku da i sam ponovno budem dijete. Odjednom imam dvoje sjajnih malih prijatelja za igranje i ne mogu više zamisliti život bez djece.”
Mario Lopez

“Nakon svih ovih godina napokon znam tko sam. Moj život nije televizija. Ja sam prije svega obiteljski čovjek.”
Carlson Daly (otac troje djece)

“Biti otac svakako je velik zadatak, ali i najbolji kojeg sam mogao dobiti. Biti kod kuće sa svojom obitelji – to je ono najbitnije.”
Chris Hemsworth (otac troje djece)

“Ono što sad učim, i što mi je zanimljivo, jest da mi se supruga skroz promijenila, a siguran sam da je njoj isto samnom. Ona to vidi u meni i ja to vidim u njoj, a zbog toga smo oboje jači.”
Jasson Biggs (otac jednog sinčića)

“Sve ono što znaš i sve što si smatrao važnim odjednom izblijedi u pozadinu. A stvari koje su zaista bitne dolaze do izražaja, s tim da je on jedna od njih.”
Orlando Bloom (otac jednog sinčića)

“Ona mi stegne ručice oko vrata i jaaaako me stisne. To je ljubav!”
Jack Osbourne (otac jedne kćeri)

“Lijepo je kad primjete duboki glas na drugom kraju kuće i onda znaju da je to tata. Znaju da je to njihov tata.”
Matthey McConaughey (otac troje djece)

“Prvi put kad sam ostao sam s kćeri ulovio me trenutak kad sam se zagledao u nju i pomislio da što sad? Nisam se osjećao kvalificirano za sve to.”
Jay DeMarcus

“Sve važne trenutke zapisujemo. Kad god djeca kažu nešto smiješno, mi to zapišemo… a poslije im sve čitamo. I po tome vidimo kako vrijeme prolazi.”
Mark-Paul Gosselaar (otac troje djece)

“Kad odjevam Harper (kćer) prebirem po ormaru i sve što ja odaberem, i za što mislim da sjajno izgleda, ona vrati u ormar.”
David Beckham (otac četvero djece)

“Potpuno sam lud za tim klincem kad se nasmije. Skupi oči i raširi usta u veliki krezubi osmijeh, a mene preplave osjećaji koje nisam ni znao da posjedujem. Može me motati oko prsta. Oči mi zasuze i potpuno sam uzbuđen.”
Eric Christian Olsen (otac jednog dječaka)

Povratak na Net.hr