'JA SAM NA BOLJEM MJESTU'

NA SVOJ 21. ROĐENDAN DOBILA POSLJEDNJU PORUKU POKOJNOG OCA: Njezinu dirljivu objavu dijele svi: ‘Samo plačem’

Djevojka je do svoga 21. rođendana uvijek na isti dan primala buket cvijeća od svoga preminulog oca. Kada je navršila 21, znala je kako je to posljednji put.

Michael William Sellers, otac četvero djece, preminuo je 2013. od raka gušterače. Ali razmišljao je unaprijed kada je bila riječ o njegovoj najmlađoj kćeri, 16-godišnjoj Bailey.

Prije smrti, platio je unaprijed cvjećarnici da svake godine na njezin rođendan dostavi buket cvijeća u njegovo ime – i tako dok ne napuni 21 godinu.


Na svoj se 17. rođendan Bailey iznenadila ugledavši buket cvijeća s porukom na kojoj je pisalo: “Sretan rođendan! Primat ćeš ovo svake godine do svog 21. rođendana. Voli te tata.”

Od toga dana pribojavala se toga broja jer je znala kako će tada posljednji put čuti za svoga oca, piše The New York Times.

EMOTIVNI OPROŠTAJ KOJI DIRA RAVNO U SRCE: ‘Kad se ponovno budemo vidjeli, samo me primi za ruku…’

Bailey je napunila 21 godinu i, za razliku od prijašnjih rođendana, kada je od oca dobivala kratke poruke, ova je bila dulja i emotivnija od svih. Njegovo posljednje pismo objavila je na Twitteru, a njezinu su objavu podijelile stotine tisuća ljudi.

“Ovo je moje posljednje pismo tebi dok se opet ne sretnemo. Ne želim da plačeš za mnom jer sam sada na boljem mjestu. Ti jesi i uvijek ćeš biti najvrjednije što sam imao. Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju mamu i budeš dosljedna sebi. Budi sretna i živi život punim plućima. Ja ću i dalje biti uz tebe na svakom važnom događaju u tvom životu. Samo se osvrni oko sebe i ja ću biti tamo. Volim te, Boo Boo, i sretan rođendan! Tata”, pisalo je u poruci.

“Ovo mi znači sve na svijetu. Cijenit ću to do kraja života”, priznala je Bailey. Ljudi su joj pružili podršku svojim komentarima, a neki su podijelili i vlastitu tugu zbog gubitka bližnjih.

“Još uvijek plačem. Prošle sam godine izgubila majku od raka ubrzo nakon svog rođendana. Sretan ti rođendan!”, “Uh, Bailey, doslovno sam se rasplakala. Toliko mi je žao zbog tvog gubitka jer i sama znam kako je to izgubiti oca. Nadam se da si imala lijep rođendan. Znaj da te tvoj otac motri i čuva”, “Moj je tata umro iznenada 2015. godine. Velik je blagoslov što je tvoj mogao učiniti takvo što za tebe. Ja imam jednu njegovu čestitku uokvirenu na zidu. To je sve što mi je ostalo”, neki su od dirljivih komentara.

Povratak na Net.hr