MRZILI SMO OVO KAO DJECA A sad nam je baš super

Tada, sve te užasno dosadne i naporne stvari na koje smo bili primorani, mrzili smo i činile su nas beskrajno nesretnima. Danas, priča je potpuno drugačija, vrlo rado bismo barem par dana u mjesecu odrađivali te ‘kazne’ i to potpuno dobrovoljno.

Piti alkohol – o nee!!! Kako danas uživamo u piću nakon posla to svijet nije vidio. Škola, ah škola to mučilište… Kako bi danas bilo lijepo ne raditi nego učiti.

Popodnevno spavanje

Idi se van igrati

Naredba da pod hitno moramo izaći van na igru, a još gore, slobodno vrijeme bez ikakvih obaveza. Štediti i kupiti si najdražu stvar. Nekad smo razbili kasicu i odmah odjurili po sladoled ili bike, danas sva lova ide odmah za račune.

Rođendanski poklon – čarape

Ljubljenje – fuj!!!

Kupanje

Druženje

Druženje s obitelji i rođacima činilo se kao smrtna kazna, a danas, ima i onih pripadnika obitelji s kojima je provedeno vrijeme čisto opuštanje i bijeg od svakodnevnih problema.

Kupovina odjeće

Lupkanje po guzi :-)

Odlazak u krevet u 20 sati

Dijeljenje stvari nije bio nikakav problem, a danas bismo prije pobjegli iz grada nego s nekim dijelili vlastiti stan, hamburger ili odrezak. A tek ne biti pozvan na neka druženje! Danas zahvaljujemo svemiru što se ne moramo družiti sa svim ‘super’ ljudima.

Pričanje sa suprotnim spolom

Klopanje povrća

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr