'MA NIJE TO NIŠTA'

‘MOJOJ BEBI TREBA HITNA OPERACIJA…’: Očajna majka potražila pomoć na stranici za ‘prirodno liječenje’, savjeti koje je dobila su skandalozni

Žena se obratila Facebook stranici “Dr Priroda” s ozbiljnim problemom – liječnici su joj rekli kako njezino dijete treba hitnu operaciju srca jer inače neće preživjeti. Komentatori su odmah počeli uskakati s ranoraznim savjetima, ali jedan od njih je toliko bizaran da potvrđuje kako ipak treba slušati samo liječnike.

Da su neki ljudi skloni pričanju gluposti, to je poznata stvar. Ali da će netko toliko olako pristupiti ozbiljnoj životnoj situaciji, malo je teže povjerovati. Korisnica Facebooka u očaju je zamolila za savjet, kako kaže, sve ljude dobre volje.

Djevojka je isprobala šest bizarnih savjeta o seksu iz 19. i 20. stoljeća, evo kako je to ispalo

Rodila je kod kuće, beba nije odmah cijepljena, ali su prve kontrole prošle odlično. Nakon toga – šok: kardiolog joj govori kako dijete ima snažan šum na srcu i da je hitno potrebna operacija jer mu je ugrožen život.

 

Komentatori su se odmah aktivirali: “Kako za odrasle, tako i za bebe, svaka bolest, bila mala ili velika, je uzrok intoksikacije organizma. Kod tako male bebe je ili za vrijeme trudnoće ili kasnije. Prijeđite na bezživotinjsku prehranu polako, hranite bebu isključivo vašim mlijekom i vjerujem da će se stanje poboljšati” – glasio je jedan komentar.

Drugi je sugerirao nešto drugo: “Mislim da bi bilo dobro da poboljšate laktaciju tako što ćete uzimati voćne sokove i sokove od povrća (više zelenoga), čaj od piskavice (meni je pomoglo) i da se malo smirite jer i stres radi svoje, da pijete biljna mlijeka, sve to da ne biste imali potrebe za dohranu.”

Ipak, jedan se posebno istaknuo: “Ajde bre, i mom sestriću su to otkrili, eno ga zdrav prav momak, to se s vremenom izgubi, doktori su samo za paniku, ne slušajte ih”, poručila joj je jedna korisnica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr