UZNEMIRUJUĆE

MLADA MAJKA RAZBJESNILA INTERNET ŠOKANTNOM FOTOGRAFIJOM: ‘Kakva glupača! Ti si najobičnije smeće’

Internet je obuzeo bijes nakon što je novopečena majka podijelila zabrinjavajuću snimku sebe kako istodobno doji i puši iz bonga.

Kayla Marlowe, mlada majka iz Portlanda, Oregon, nedavno je objavila tu uznemirujuću snimku, što je izazvalo žestoku reakciju Facebooka, prenosi Daily Mail.

Traži potporu drugih roditelja

Na fotografiji se vidi Kayla kako u jednoj ruci drži maleno dijete koje siše njezinu desnu dojku dok joj prijateljica Krystal Rose Shillingford-Holm pripaljuje bong da može pušiti.

“Trebam sigurno mjesto na kojem bih podijelila ovu prekrasnu sliku”, napisala je kada je objavila fotografiju na stranici grupe za podršku roditelja koji koriste kanabis na Facebooku po imenu CannaParentingSupport.V.420.

Nakon objave fotografije, Kayla je čak i dobila podršku od roditelja koji misle slično kao i ona.

Mnogi su drugi roditelji iz te grupe rekli kako i oni rade isto.

No drugi su komentatori kritizirali Kaylu, sumnjajući u njezinu sposobnost da bude pravi roditelj te da tako škodi djetetovu zdravlju.

Nisu svi oduševljeni

FacebookFoto: Facebook

Mnogi su je počeli nazivati raznim imenima, te je kritika toliko narasla da su i ona i njezina prijateljica izbrisale svoje profile.

“Dojiš dok si napušena, najobičnije si smeće”, napisao je Joseph.

Ova žena koristila je marihuanu u trudnoći i tvrdi kako je upravo to spasilo njezino dijete

“Više sam liberalna nego konzervativna i podržavam odgovornu legalizaciju, ali ovo je je**no smiješno! Ako želiš pušiti, radi to dok djeca nisu uz tebe. Koja glupa pi*ka!”, napisala je Sarah.

“Nisam doktor, ali prilično sam siguran kako je za novorođeno dijete dosta loše da udiše bilo što osim čistog zraka”, napisao je Richard, koji je dodao kako nije protiv marihuane.

Pušenje i konzumiranje marihuane legalno je u Oregonu, gdje Kayla živi. No većina se stručnjaka slaže kako djecu ne bi trebalo izlagati drogi. Ako je prisutno u istoj prostoriji gdje netko puši marihuanu, djete isto može udisati dim. Takvo sekundarno pušenje može dovesti do oštećenja srca i krvnih žila.

Beba može dobiti THC u organizam i preko majčinog mlijeka. Iako to još nije dovoljno proučena tema, Američki kongres opstetričara i ginekologa potiče majke da se suzdrže od pušenja dok doje, a s time se slaže i Američka akademija pedijatara.

Povratak na Net.hr