HOĆE LI REĆI TATI?

MAJKA U VELIKOJ PANICI, SVE ĆE SE RAZOTKRITI?! ‘Malena kćerkica zatekla me u vrućem klinču – s ljubavnikom’

Zaigrali su se u kuhinji, a u zanosu strasti nisu čuli djevojčicu, koja se probudila i krenula silaziti niz stepenice

Ovoj 35-godišnjoj majci dogodio se najveći horor svih roditelja – malena kćerkica ušla je u kuhinju i zatekla je u ljubavnom klinču. Da stvar bude gora, žena se u tim trenucima nije seksala s njezinim tatom, odnosno svojim suprugom.

Anonimna majka ispričala je kako je pronašla ljubavnika nakon što je njezin muž počeo sve češće i sve dulje izbivati od kuće zbog posla. Njezin je ljubavnik također u braku i dvije je godine mlađi od nje.

Upoznali su se na poslu, ali kada je započela karantena i rad od kuće, nisu se mogli toliko viđati; sve se svelo na flert preko Zooma. Čim su mjere popustile, ljubavnici su se našli i seksali u automobilu – nekoliko puta.

A onda je donijela kobnu odluku

“Kada su se stvari počele vraćati u normalu i kada su nam djeca krenula u školu, najsigurnija opcija bila je da on dođe k meni doma jer moj suprug radi šest dana u tjednu. Prošloga tjedna moja se kći razboljela i ostala kod kuće, ali cijeli dan je spavala, stoga nisam vidjela problem u tome da u kuću prošvercam ljubavnika”, ispričala je 35-godišnjakinja za The Sun.

PA DA VIDIMO TKO ĆE SE USUDITI PRIGOVORITI JOJ: ‘Imam muža i bebu, ali i nekog sa strane. Evo zašto mi je to nužno da ne poludim’

Zaigrali su se u kuhinji, a u zanosu strasti nisu čuli djevojčicu, koja se probudila i krenula silaziti niz stepenice. Ušla je u kuhinju i rekla da se ne osjeća dobro. “Napola je spavala, a ja sam se brzo odjenula i odvela je u sobu dok je ljubavnik izletio iz kuće. Brzo je ponovno zaspala”, dodala je majka.

Ne želi prekinuti svoju aferu

No, sada je u strahu da će malena sve ispričati ocu o tome kako je zatekla mamu s drugim muškarcem. “Jedino me tješi to što suprug radi duge smjene i ne posvećuje joj se toliko kada je kod kuće. Ne posvećuje baš pažnju ni meni, a to je jedan od glavnih razloga zašto imam drugoga”, objasnila je.

“Već se godinama razilazimo u mišljenjima i seksualni život postao nam je dosadan. Znam da zvuči sebično, ali ne želim prekinuti svoju aferu. S druge strane, ne želim da moj ljubavnik napusti svoju obitelj. Ni ja ne bih učinila isto”, zaključila je zabrinuta mama.

Kći vjerojatno neće biti problem, ali…

Seksualna i psihoterapeutkinja te Sunova kolumnistica Deidre Sanders utješila je svoju čitateljicu odmah na početku.

“Ako je prošlo već tjedan dana da djevojčica nije ništa rekla tvom suprugu, onda vrlo vjerojatno nije ni shvatila što je vidjela. Ipak, igraš se vatrom i ova afera neće završiti dobro. Suprug je ipak nekad bio pravi muškarac za tebe čim si se udala za nj, stoga smatram da biste trebali uložiti više energije u svoj odnos i ponovno oživjeti seksualni život.”

Povratak na Net.hr