MOLI ZA POMOĆ

MAJKA U ŠOKANTNOJ OBJAVI PRIZNALA: ‘Mrzim svog sina (3) i bila bih najsretnija kada bi umro u snu’

Anonimna korisnica Reddita priznala je kako mrzi svog 3-godišnjeg sina te da bi bila najsretnija kada bi maleni umro u snu.

U stravično iskrenom priznanju koje je objavila na Redditu, a potom izbrisala, korisnica pod nazivom “ihatemythird” progovorila je o tome koliko mrzi svoje najmlađe dijete, 3-godišnjeg sina, za kojega kaže kako ga ne voli još od dana kad je saznala da je trudna.

Objasnila je da ona i njezin suprug već imaju dvije kćeri, a za treću je trudnoću doznala u 16. tjednu, kada je bilo prekasno za pobačaj.

Od početka se nadala komplikacijama u trudnoći

“Osjećam se grozno što ovo moram reći, ali potajno sam se nadala da će se trudnoća zakomplicirati jer to je jedina iznimka u kojoj se pobačaj može počiniti naknadno. Ali sve je bilo u redu pa sam morala hiniti sreću kada su mi ljudi počeli čestitati”, započela je svoju priču ova majka.

Nastavlja kako je osjećala pritisak da mora roditi jer nije mogla zamisliti da ima dvoje djece, a treće jednostavno napusti nakon rođenja. Glavni joj je problem predstavljalo to kako bi takvu situaciju eventualno objasnila svojim dvjema kćerima, koje su dovoljno stare da znaju kako im je mama ponovno trudna.

“Moja bi karijera vjerojatno bila uspješnija da nisam morala njega roditi. Sada radim na s*anju od posla, koji mrzim iz dna duše. Iskreno, mrzim svog sina svih 18 mjeseci njegova života”, napisala je korisnica.

‘Ne sviđa mi se vlastito dijete. Cijeli sam život osjećala da s njom nešto nije u redu, i bila sam u pravu’

OSTAVILI BEBU U KOLICIMA PRED ŽUPOM U SESVETAMA, POLICIJA MOLI GRAĐANE: ‘Javite nam se ako znate bilo što o njoj’

‘Sve bih dala da sam mogla pobaciti’

Dodala je kako ne želi djelovati bezosjećajno prema drugim ženama koje su možda doživjele gubitak djeteta, ali i da je morala i željela biti iskrena.

“I suprug i ja imali smo razdoblje u kojemu bismo, da je dijete umrlo u snu, osjetili veliko olakšanje. Jecala sam. Dala bih sve na svijetu da sam mogla ranije saznati za trudnoću i pobaciti”, priznaje.

Kaže kako je posjećivala dva terapeuta nakon poroda kako bi se mogla izboriti s prisutnošću sina, za kojega kaže kako je “teško dijete”, što nimalo ne olakšava situaciju. Dodaje kako prema sinu ne osjeća apsolutno ništa osim obveze, dok dvije starije kćeri (6 i 8) obožava.

“Njih sam uvijek željela. Njega nisam nikada. Nadala sam se u trudnoći da će mi se javiti majčinski osjećaji kada rodim, ali to se nije dogodilo, možda i zato što je izrazito teško dijete. Kada on želi razgovarati sa mnom, bude mi problem, dok sa kćerima uživam”, stoji u objavi.

Javile su se žene sa sličnim iskustvima

Majka se za pomoć obratila na mreži, ističući kako ne želi kritike ili lekcije, već samo pomoć da se ne osjeća ovako, piše Mirror.

“Znam da me on nije tražio da dođe na ovaj svijet, ali ja jednostavno ne mogu osjećati nešto nasilu”, zaključila je u svojem izlaganju.

Ubrzo su joj se javile druge žene koje tvrde kako su i same u takvoj situaciji. “Taj osjećaj vjerojatno nikad neće nestati. Ne volim svoju kćer i gledam je samo zato što moram. Žalim je, ali žalim i sebe jer mi nisu dopustili da pobacim”, napisala je jedna korisnica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr