JE LI BAŠ MORALO OVAKO?

IZAŠLA DJEČJA KNJIGA O SEKSU, RODITELJI U ŠOKU: Što treba gdje gurnuti i u kojim pozama – ‘Ovo je Kama Sutra za djecu’

Priča o pčelama i cvijeću ne prolazi kod današnjih klinaca

Kada je njezin sin otkrio ilustriranu knjigu u kojoj je detaljno objašnjeno kako djeca dolaze na svijet, ova majka nije očekivala da će ugledati slike toliko grafičke da su i nju kao odraslu osobu šokirale.

Zabrinuta mama odmah je na Facebooku objavila nekoliko stranica iz knjige kako bi upozorila druge roditelje na sadržaj koji se danas nameće njihovoj djeci. Nazivajući je “Kama Sutrom za djecu”, ljudi su u nevjerici da takva literatura uopće postoji, osobito za djecu.

Osebujnoga naziva “Mummy Laid an Egg!” ili u prijevodu “Mama je snijela jaje”, knjiga započinje uobičajenom pričom koja se “prodaje” klincima – da djevojčice nastaju od šećera i svih lijepih stvari.

A onda šokantan ‘twist’

Međutim, nakon nevinoga uvoda slijedi neočekivani obrat. Već na četvrtoj stranici govori se o tatinu sjemenu uz ilustraciju muškoga spolnog organa. Zatim tatino sjeme pokušava doći do mamina trbuha preko, kako piše u knjizi, mamine rupice.

‘MORAMO LI IH UČITI FETIŠIMA VEĆ U PRVOM SREDNJE?’ Tata pobjesnio vidjevši što njegovoj kćeri predlažu na spolnom odgoju

Sa svakom novom stranicom priča postaje sve otvorenija, a slike sve eksplicitnije. Tako se opisuju kojekakve akrobacije u zraku, fetišistički kostimi i druge perverzije. Majka je objasnila kako se pod “akrobacijama u zraku” misli na različite poze u kojima tatino sjeme može doći do mamina trbuha.

Roditelji zatečeni sadržajem

Njezina objava ubrzo je odjeknula na društvenim mrežama, gdje je prikupila oko 50.000 lajkova i 70.000 komentara. Malo je reći da su roditelji, ali i oni koji nemaju djecu, ostali u potpunosti zatečeni sadržajem knjige.

 

“OMG, na knjizi bi trebalo stajati nekakvo upozorenje, ovo je apsurdno!”, poručili su zgroženi korisnici Facebooka, dok su neki odlučili biti sarkastični: “Savršeno objašnjeno! Kakva divna dječja knjiga! Odličan autor i još bolji ilustrator. Bravo!”

Povratak na Net.hr