Play ponuda

‘E, TAKO, SINE, KAD STAVIŠ KONDOM…’: / Majka podučila svog tinejdžera masturbaciji, njeni kontroverzni savjeti zapalili internet

Image
Foto: Shutterstock/TikTok

‘Kakav bi to magičan svijet bio kada bi prvi instinkt muškarcima kada se uzbude bio da uzmu zaštitu’, poručila je majka

27.5.2021.
13:22
Shutterstock/TikTok
Play ponuda

Majka iz Minnesote na TikToku je podijelila “kontroverzni” savjet za masturbaciju kojim je sina tinejdžera naučila važnosti sigurnog seksa, piše The Sun. Njen video postao je viralan s više od 1,6 milijuna pregleda i gotovo 500.000 lajkova.

“Reći ću vam nešto što je možda malo kontroverzno, ali obećavam vam da će imati smisla. Svi znamo da je normalno, prirodno i zdravo da djeca istražuju svoje tijelo, je li tako? Ali istraživanje kod dečki mijenja se kada dođu u pubertet. Obično to istraživanje zahtijeva malo čišćenja. Sve mame nabasale su na losion, maramice, skorene ručnike i čarape, ali saslušajte me. Ako potičemo siguran seks, zašto im ne bismo dali stvari koje pružaju zaštitu, poput kondoma?”, izjavila je u videu.

Protiv spolnih bolesti i neželjene trudnoće

“Promislite. Lako ih je počistiti, dečki uče kako ih staviti i navikavaju se na njihov osjećaj na koži. Dakle, nema nelagode kada postanu spremni za seks s partnerom. Kakav bi to magičan svijet bio kada bi prvi instinkt muškarcima koji se uzbude bio da uzmu zaštitu”, zaključila je majka.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da se radi o “genijalnoj metodi” i “savršenoj logici” kojom bi tinejdžeri naučili kako koristiti kondome, što je ključno kod izbjegavanja spolnih bolesti i neželjene trudnoće.

“Samo trenutak, ovo je genijalno! Mogu naučiti kako postići užitak s kondomom pa kasnije neće govoriti kako ništa ne osjećaju s njim”, “Ne razumijem zašto se netko ovoga nije prije sjetio”, “Apsolutno! Moja jedina briga je trošak i utjecaj na okoliš jer predpubertetlije bi koristile nekoliko kondoma dnevno”, pisali su.

Play ponuda
Play ponuda