‘Da sam ga mogla naručiti, ne bi bio tako dražestan’

Otkad joj je prije šest mjeseci stigao sinčić Matija, glumica Barbara Vicković uživa u svakom trenutku, a otkrila je i da su se od rođenja njezinog prvog sina do danas promijenili trendovi i na ovom području.

Glumica Barbara Vicković po drugi je put postala mama. Prvog sina Franu rodila je prije 12 godina.

Otkad je stigao sinčić Matija, Barbara uživa u svakom trenutku, a otkrila je i kako su se u međuvremenu promijenili trendovi i na ovom području.

No, Barbara za sebe kaže da je sada iskusnija i mirnija, da lakše donosi odluke, oslanja se na instinkte, ali je ujedno i nestrpljiva, pa ne može dočekati da Matija počne pričati, hodati…

‘Često kažem da sam kojim slučajem mogla ‘naručiti’ bebu kakvu želim, ne bih se sjetila tražiti tako dražesno, nasmijano, miroljubivo, znatiželjno biće. Plače samo onda kad nešto zbilja treba. Jako ga volim. Iz dana u dan sve je aktivniji i nalazi mjesto u ovoj obitelji. Frano mu je totalni zakon i on ga najbolje može nasmijati’, izjavila je Barbara za časopis Mama&Beba.

Trenutno cijela obitelj uživa u tome kako se Matija mijenja iz dana u dan i s velikom radošću iščekuje svaki novi dan u njegovom društvu. No, uza sve vrijeme, koje je uglavnom podređeno Matiji, Barbara pronalazi vremena za sebe, pa često šeće maksimirskom šumom te tako vraća kondiciju nakon porođaja. Ujedno se vratila i svom poslu.

‘Povratak je počeo lagano i kao takav je bio najmanje dramatičan za Matiju. On je još jako malen i moje je stajalište da nije dobro da se prerano odvajamo, ali procijenila sam da stare predstave mogu odigrati’, ispričala je Barbara.

Suživot jedne žene i trojice muškaraca opisala je kratko: ‘Full time job and… fun!’

Cijeli intervju s Barbarom pročitajte u novom broju časopisa Mama&Beba.

Povratak na Net.hr