VELIKO IZNENAĐENJE

ČEKALA JE DOK NE BUDE SIGURNA: Mama, tata i sestra oduševljeni što je zatrudnjela

Lucy i njezin mladi muž bili su kod njezinih roditelja. Razgovarali su o uobičajenim stvarima, a onda je ona rekla kako ima maleni poklon za njih. Rekla im je da je to nešto zbog čega su ona i suprug puno štedili. Njezini roditelji mislili su kako se radi o običnoj čestitci za očev dan, koji je bio prošlog vikenda. Nisu pojma imali da će ih sadržaj pisma natjerati na suze.

“Mama, tata, imam maleni poklon za vas. Smatrajte to darom za očev i majčin dan”, rekla je Lucy, ali ju roditelji nisu shvatili ozbiljno. “Lucy, ne želim da nam daješ novac ili tako nešto”, odgovorila je njezina mama. “Mi volimo provoditi vrijeme s vama. Ne trebaju nam pokloni”, dodala je.

IZNENAĐENJE NA VRATIMA: Vratio joj se sin, a u rukama držao najljepši poklon na svijetu


Lucy je bila uporna. Njezina je mama uzela kuvertu, a pored nje je na kauč sjeo i Lucyn tata. Otvorili su kuvertu. Prva je zavirila buduća baka, a onda i budući djed.

“Zbilja? Jesi?”, pitao je Lucy njezin tata, dok je mama brisala suze radosnice. “Jeste sto posto sigurni? Išli ste kod doktora? Vi to ozbiljno?”, pitao je djed, dok su se Lucy i mama grlile u dnevnom boravku.

“Da, bili smo kod odoktora i službeno je. Trudna sam”, rekla je Lucy svojem tati.

“Genijalno”, rekao je njezin otac i veselu vijest okrunio velikim obiteljskim zagrljajem. Lucy je zatrudnjela umjetnom oplodnjom. Godinama se borila sa neplodnošću. Vijest je u njezinoj obitelji, stoga, dočekana s velikim oduševljenjem.

Sestri je tortom propćila kako će uskoro postati teta. Lucy je sve ove godine imala veliku podršku od sestre u nastojanju da ipak postane majkom.

O imenu djeteta još nisu razgovarali, jer je, smatraju, prerano. Međutim, Lucy je uvjerena kako će to biti prava debata u njihovoj obitelji. Kako će se zvati toliko željela bebica?

Povratak na Net.hr