ORIGINALNA IDEJA

ZAVIRITE U PRVI ANTIKAFIĆ NA OVIM PROSTORIMA: U njemu pijete i jedete besplatno koliko hoćete, ali platit ćete nešto drugo

U Beogradu se otvorio Share Square, prvi anticafe, odnosno samoposlužni kafić u kojem će vam umjesto kave, sokova, čaja i grickalica naplatiti provedeno vrijeme.

“Ovo je poput vaše kuće ili učionice, a sve što mi tražimo je da nam pomognete plaćati stanarinu i održavanje usluga”, stoji na Facebook stranici novootvorenog kafića, odnosno antikafića, koji se smjestio na adresi Koče Popovića 4 u beogradskoj Savamali, centru urbane kulture. Prostor se proteže na 600 kvadratnih metara, a zamišljen je kao co-working prostor u kojemu će se održavati sastanci, ali i razna predavanja.

‘DJECI ULAZ ZABRANJEN, PSI SU DOBRODOŠLI’: Vlasnik kafića na vrata stavio strogu odredbu i digao javnost na noge

U Share Squareu vam neće naplatiti kavu, sokove i ostala pića, kao ni mini zalogaje poput muffina, waffla i sličnog, već samo vrijeme provedeno unutra. Ideja je da su u sklopu ponude i posebne prostorije, odnosno učionice za držanje satova kao što su, primjerice, sat kuhanja, glazbenog ili poduka iz šminkanja. Korisnicima je na raspolaganju i IT prostorija, kao i ona multifunkcionalna za razne aktivnosti, a internet je besplatan i neograničen. U samom se kafiću ne puši, ali vlasnici su mislili i na pušače. Postoji, naime, odvojena prostorija u kojoj su cigarete dopuštene.

Povratak na Net.hr