SVE JE BOLJE UDVOJE Pogledajte zasto su fotografije s odmora ovog muskarca osvojile internet

Kevin Blandford postao je internetska atrakcija kada je objavio fotografije sa svojeg dosadnog putovanja na koje je morao ici bez zene, a sada je objavio fotografije koje pokazuju koliko je bolje kada ste na odmoru s osobom koju volite.

Pomislili biste da putovanje na Karibe ne moze biti lose, no 33-godisnji Kevin Blandford iz Louisvillea u americkoj saveznoj drzavi Kentucky na svom odmoru nije nimalo uzivao, pise Cosmopolitan.

Blandford je na putovanje isao sam jer je njegova zena morala ostati kod kuce kako bi se brinula o njihovoj bebi, a Kevinu je to odmor iz snova pretvorilo u – patnju.

Fotografije s Kevinovog odmora postale su pravi internetski hit nakon sto ih je u travnju objavio na Redditu pod naslovom “Osvojio sam putovanje u Portoriko i nisam mogao povesti zenu. Nije mi bilo zabavno nijedne sekunde.”

Ako je suditi prema izrazu njegova lica, to je zaista istina. No, Kevin je dobio novu priliku za uzivanje. Uspio je otici na odmor sa svojom obitelji i objavio fotografije na kojima vidljivo uziva, pod naslovom “Osvojio sam jos jedno putovanje u Portoriko, ali ovaj put sa zenom. Bilo mi je zabavno svake sekunde.”

Kada se fotografije prije i poslije usporede, vidljivo je da covjek ne moze biti sretan kad je bez voljenih osoba.

Ronjenje nije zabavno kada si sam…

Bolje je u drustvu.

Ici sam na bazene je bezveze.

Ici sa zenom je uzitak.

Ni posjet kockarnici nije fora kad si usamljen.

Ljepse je uz sebe imati zenu.

A tek spavanje…

Ljepse je kada je obitelj s vama.

Ukratko, ici sam na odmor uopce nije zabavno.

Mnogo je ljepse provoditi vrijeme s voljenim osobama.

Povratak na Net.hr