ŠTO KAŽETE?

PRILIKA ŽIVOTA: Imate još deset dana za prijavu – živite i radite na mjestu tisućama kilometara udaljenom od svih vaših briga

U ovom oglasu za posao mnogi će vidjeti životnu priliku za bijeg od užurbane i stresne svakodnevice.

Život danas uvelike izgleda ovako – radite da biste zaradili novac potreban za ugodan život u kojem baš i ne uspijevate uživati jer nemate dovoljno vremena upravo zbog posla na kojem se lomite. Ako vam je dosta takve svakodnevice možda vam je rješenje upravo u ovoj poslovnoj ponudi.

Uprava tasmanijskih parkova nudi vam priliku da provedete šest mjeseci na otoku Maatsuyker smještenom desetak kilometara jugozapadno od Tasmanije. Traže se zdravi ljudi sposobni za samoodrživ život koji dokazano mogu živjeti i preživjeti u ovakvoj izolaciji.

Ako ste zainetresirani, od vas se očekujete da budete spremni na održavati svjetionik i područje oko njega, raslinje i opremu te svakodnevno obavještavati Ured za meteorologiju o vremenskim uvjetima. Jedini kontakt s ostatkom svijeta imat ćete u trećem mjesecu svog boravka kad vam stiže obnova zaliha.

Za sve ćete, naravno, biti plaćeni, a osiguran vam je i prijevoz helikopterom do udaljenog otoka. Zbog sigurnosti kandidata, zaposlit će se minimalno dvoje ljudi.

Povratak na Net.hr