Play ponuda

'OVO JE PLJAČKA' / Ljudi ogorčeni paprenim cijenama na Adventu: 'Dali smo 123 kune za dva zalogaja krumpira, a najobičniji čaj...'

Foto: TikTok

Mladi par je na preskupom božićnom sajmu u Edinburghu potrošio 526 kuna na hranu i piće, a pri tome su bili nagurani kao 'sardine'

9.12.2022.
14:26
TikTok
Play ponuda

Abbie Wilson i njezin dečko Olly bili su zapanjeni cijenama na božićnom sajmu u Edinburghu u Škotskoj, gdje su izdvojili više od 60 funti (526 kuna) za samo nekoliko proizvoda.

Paprene cijene

Objavljujući o iskustvu na TikToku, Abbie je otkrila da je par platio 14 funti (123 kune) dva ražnjića prženog krumpira, dok je porcija kobasice i čipsa koštala osam funti (70 kuna). U međuvremenu, vožnja na velikom kotaču koštala je nevjerojatnih 22,50 funti (198 kuna) za dvije osobe.

Čak su i topli napici bili skupi, a jedan čaj i jedna kava koštali su mladi par šest dolara (42 kune).

Šokirani ljudi

Pratitelji su brzo reagirali zbog 'luđačkih' cijena.

Jedna osoba je napisala: "Mislim da je bolje da počnemo štedjeti", dok je treća osoba dodala: "Pljačka." Međutim, Abbie je u odgovoru na komentar otkrila da nije bilo naplaćivanja ulaza.

Play ponuda

Posjetitelji adventa u Newcastleu ostali su praznih novčanika jer ih je obrok na kraju koštao više od leta za Marbellu u Španjolskoj. U međuvremenu, jedna osoba je na božićnom sajmu u Manchesteru ostala u šoku kada su joj naplatili 13 funti (93 kune) za dvije šalice tople čokolade.

Poput Abbie, Becca Blackburn objavila je svoje iskustvo na TikToku, rekavši jednostavno: "Moj bankovni račun je bio u žalosti", piše The Sun.

Izvor: TikTok