ZA SVAKU OSUDU

ODVRATAN ČIN MUŠKARCA U VLAKU ZGROZIO PUTNIKE: Što se to događa s ljudima? ‘Došlo mi je da mu odvalim šamarčinu’

Nakon što je obavio ‘posao’, putnici su zabilježili kako je iza njega ostala pozamašna hrpica

Ljudi su, pod pritiskom pandemije, potpuno izgubili strpljenje, a neki od njih i zdrav razum. Gnjusna snimka iz jednoga vlaka u inozemstvu zgrozila je korisnike društvenih mreža, a mnogi priznaju da im se okrenuo želudac kada su vidjeli što jedan od putnika radi.

Trgao mrtvu kožu sa stopala

Nepoznati muškarac u japankama očito je zaboravio da nije na pedikuri te je ležerno prevrtao po bosim nogama i prstima čupao mrtvu kožu sa stopala. Video koji je snimio jedan njegov suputnik osvanuo je na Instagram stranici Passenger Shaming, gdje su odvratan čin muškarca osudile tisuće ljudi.

U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU ZBOG MASKI POLETJELE ŠAKE: Jedan od aktera je poznati glumac iz ‘Smogovaca’

“Što nije u redu s ljudima?”, zapitali su se korisnici, a netko je zaključio kako ga ovakvi prizori ozbiljno navode na to da počne dijeliti šamare. “Muka mi je nakon ove snimke. Pa kakva svinja moraš biti da radiš ovakvo što?!”, još je jedan od komentara.

Instagram

Komadiće kože ostavio na podu

Nakon što je obavio sav “posao”, putnici su zabilježili kako je iza njega ostala pozamašna hrpica odbačene kože na podu vlaka. Nažalost, ovo nije prvi put da se netko od putnika u javnome prijevozu ponašao neprikladno.

Prošle godine je istu količinu pozornosti privukla žena koja je u zrakoplovu također izvela bizaran performans, podigavši bose noge na sjedalo ispred sebe. Prije toga je putnike zgrozila jedna majka, koja je u avionu rezala nokte malom djetetu, piše Daily Star.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr