Top destinacije – Hrvatska obala

Top destinacije – Hrvatska obala: Kroz oči običnih turista je ultimativni putopisni priručnik za ljetovanje na hrvatskoj obali za ljeto 2012. godine. Najbržima smo podijelili 5 primjeraka knjige.

Na 418 stranica, s preko 800 fotografija u boji, autori Željko i Sandra Stuić vas detaljno upoznaju s 40 odabranih destinacija i njihovom okolicom koje su osobno posjetili i testirali, brojnim zanimljivostima koje nikako ne smijete propustiti i koje svakako morate vidjeti, uz najavu najvažnijih događanja na hrvatskoj obali za ljeto 2012.g. Veliki naglasak stavljen je na kulturne znamenitosti te na gastronomsku ponudu, s detaljnim opisima specijaliteta koji se mogu isprobati u najboljim restoranima na hrvatskoj obali, a pronaći ćete recepte za razne delicije, kao i brojne savjete i zanimljivosti koje možda niste znali. Svaka od 40 destinacija je ocijenjena u 12 kategorija tako da možete saznati koja je najbolje uređena plaža, gdje se pije najbolja kava, koji su najbolji restorani, koje mjesto je najuređenije, gdje je najbolja zabava i još mnogo toga.

Također, ovo je prva ‘dog friendly’, knjiga ovakve vrste na hrvatskom tržištu u kojoj se vlasnicima pasa daju savjeti i informacije na koje plaže su dobrodošli njihovi četveronožni ljubimci.

Knjiga se želi približiti što širem krugu čitatelja promotivnom
cijenom od 49 kuna i praktičnim formatom, te će zasigurno biti nezaobilazano štivo za odlično ljetovanje. Možete je potražiti na kioscima Tiska i iNovina, kao i u knjižarama Profila.

Knjiga je u prodaji i na engleskom jeziku i time dostupna stranim turistima koji žele saznati više o destinacijama koje posjećuju nego što mogu pronaći u turističkim vodičima, i to iz prve ruke, kroz oči i iskustva samih autora.

Ovo je prva knjiga putopisno-turističke tematike koja će biti u prodaji u elektronskom obliku na hrvatskom i engleskom jeziku, a uskoro i na drugim stranim jezicima.

TOP DESTINACIJE – Hrvatska obala novi je putopisno-dokumentarni televizijski serijal koji kroz 40 epizoda prikazuje turističku, kulturnu, gastro i zabavnu ponudu 40 najpopularnijih destinacija hrvatske obale, od Umaga na sjeveru do Cavtata na jugu.

Posebnost serijala je u tome što autori, obični turisti, osobno testiraju i ocjenjuju, kroz svoje osobno iskustvo i subjektivan dojam, svako mjesto koje su posjetili. U potrazi za osobitostima i zanimljivostima, najboljom kavom, najfinijom večerom, najljubaznijim domaćinima, autohtonim proizvodima, originalnim hrvatskim suvenirima, najljepšim znamenitostima te dodanim vrijednostima svake destinacije, autori vam razotkrivaju sve skrivene bisere hrvatske obale kao i turističke zamke.
Serijal možete premijerno pratiti na poslovnoj televiziji Kapital Network, svake subote i nedjelje u 15.00 sati.

Dočekajte ljeto spremni uz knjigu i tv-serijal TOP DESTINACIJE – Hrvatska obala.

Najbržim čitateljima smo podijelili pet primjeraka knjige.

Dobitnici:
Nerina Ecimović
Andrea Stanić
Karmela Kuternik
Denis Ferenčak
Ana Zelić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr